Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  72 let | Pardubice
sš 71 letý 189 vysoký,zabezpečený,bez závazků,hledá ženu přítelkyni z nedostatku příležitostí k navázání vztahu.Jaro je tady a letaběží.Neváhej a piš. Tel. vše urychlí.Možnno z celé čr.Jarek.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  27 let | Praha
Ahoj, rád bych našel holčinu na vážný vztah s výhledem společného bydlení a založení rodiny. Je mi 27, bydlim a pracuji v Praze, nekuřák, abstinent. Mezi me zajmy patří cestování, jak po ČR, tak do zahraničí, mam rad kvalitní gastronomii, saunu, lyže, kulturu:) Pokud budes mit zajem, muzeme zajit na kavu, nebo prochazku:)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  59 let | Hradec Králové
Třeba Ti chybí - kamarád, milenec, kutil a dobrodruh.. Jestli taky stále věříš na lásku, upřímnost a nepsanou dohodu mezi mužem a ženou, napiš. Viz. můj profil.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  62 let | Hradec Králové
Rád poznám fajn normální ženu 55-65 na pěkný vztah I vic...kontakt
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  54 let | Praha
Honza hleda zenu z Prahy na vse hezke pracuji v Curychu proto zahranicni cislo. Piste na whatsapp a rad se Vam predstavim . Honza
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  52 let | Mělník
Hledám ženu na přátelství a dopisování časem i něco víc .
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  48 let | Brno
Amerika se již stala zemí úplně zledovatělou, všechno je tam zmražené. Když chcete něco jíst, musíte to předem rozmrazit. I ženy jsou tam stejné - musíte je rozmrazit aspoň den před zamýšleným flirtem :-) Najdu zde spřízněnou duši
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  43 let | Kopřivnice
Ahojky. Muž 43 let, hledá upřímnou, normální a bezdětnou ženu. Nekuřačku. Mám rád sport, hlavně pochoďáky a jakýkoliv pohyb. Velice rád přírodu a bydlení v přírodě. Najdu podobnou? Děkuji. Foto mejlíkem. Ahojky.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 46 let, Praha
žena, 59 let, Brno
žena, 53 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 44 let, České Budějovice
muž, 40 let, Brno
muž, 45 let, Praha