Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  55 let | Strakonice
hledám ženu bez závazků, svobodnou, nerozvedenou. Bydlím u Blatné ve svém RD. Pracuji v Duře.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  40 let | Praha
Najde se zde sympatická hodná holčina, která si ráda vyrazí na výlet, zasportuje či si jen tak sedne k filmu a popovídá si.... nebo i víc? Pokud tu někdy jsi, tak určitě napiš, těším se. Fanda
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  40 let | České Budějovice
Jsem minimalista, frugalista, tak trochu libertarian. Jsem upřímný a nesnáším lež a manipulaci. Zájmy sport, turistika, cestování, seberozvoj. Pro někoho jsem divný pro někoho zajímavý, ale to už si musí každý přebrat sám :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  55 let | Opava
Hledám sympatickou ženu na vážné seznámení.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  63 let | Bruntál
Pánové, nechce se mi věřit, že v celém Moravskoslezském kraji se nenajde jediný muž, který by uměl milovat nezištnou láskou. Jsem rozvedená, 62 let, 165/67, prý pohledná. Mám ID kvůli zdravotním problémům, nebude mi proto vadit muž, který je má také.Vždyť mít vedle sebe někoho, kdo vás má opravdu rád a koho můžete mít rádi vy, je nejkrásnější věc, které se nám v životě může dostat. Odpovím mužům nad 58 let, po případném kontaktu pošlu foto
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  43 let | Liberec
Myslel jsem, že celý život hledám Tebe, ale nejdříve jsem musel najít sebe, abych mohl být tím koho si přeješ. Svobodný, bez dětí, dluhů, se zájmem o osobní rozvoj, nekonfliktní, co hledá asi právě Tebe. Napíšeš, budu se těšit :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  35 let | Brno
Takže úplně jinak-teď jsem "prodělal" 2 podcasty o tinderu, seznamkach, randění a bizárech- 34 let, bezprostřední, pozitivní, inteligentní sportovec, kuřák, pohodář a hledám buď: 1)24-45, rozhoduje mysl a ne vzhled, na vážný vztah s na dnešní dobu pomalým postupem, důrazem na Lásku, loajalitu, úctu... 2)38-53, rozhoduje tělo(nejlépe krev a mlíko) a pohodovost, nespoutanost čistě na ʂȩӽ, hodně ʂȩӽu doprovázeného duchaplným rozhovorem. Vždy rozhodne první setkání;-) nechť všichni najdeme!
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  46 let | Praha
Pokud jsi sympatická, pohodová žena, která má vše v hlavě srovnané, jsi soběstačná, máš ráda přírodu, zábavu, cestování, tak Tě ráda poznám. V případě zájmu a sympatií si můžeme napsat víc a uvidíme.. hledám vážný vztah. Budu se těšit na odpověď.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 57 let, Kutná Hora
žena, 43 let, Šternberk
žena, 46 let, Nymburk

Seznamka - muži

muž, 54 let, Nymburk
muž, 43 let, Louny
muž, 41 let, Jindřichův Hradec