Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  50 let | Rychnov n. Kněžnou
Samota je na nic, lepší je trávit čas ve dvou .
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  62 let | Praha
Kolik že se sem vejde znaků? 500? Tak do toho. Je mi 62 roků, měřím 178 cm a vážím asi 105 kg. Ve svém věku už jsem nasbíral jistá zdravotní omezení, takže velké sportovní výkony ode mě nečekej. Ale můžu ještě pořád jezdit třeba na kole (elektro) což i velmi rád činím. Oč jsem byl ochuzen ve fyzické oblasti, o to víc jsem dostal v oblasti duševní. Nejsem úplné kopyto, mám IQ 126 a tak blbky, které neznají vyjmenovaná slova a pletou si s a z, mi raději nepište. To je konec, víc se sem nevejde.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  46 let | Semily
Hledám silně dominantní kamarádku nebo i partnerku na trvalý vztah D/s jakéhokoliv věku i baculku která by si častěji na mě ráda kompenzovala svůj vztek, svojí agresivitu, své případné neúspěchy, své nálady...Mě samozřejmě vždy na to pevně spoutáte do želízek nebo okovů,tyto pomůcky mám své vlastní samozřejmě tak se ozvěte prosím...
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  54 let | Ostrava
Někdo fajn na pohodovou dovolenou? Léto nebo podzim?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  66 let | Kutná Hora
Vdovec 65let 170/80. Hledám ženu k vážnému trvalému vztahu láska porozumění poctivost rád houbařím rybařim příroda výlety pohoda samota bolí
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  58 let | Český Těšín
Čas je rychlejší než Hrdlovič a silnější než Dušan Grůň, tak nač čekat ……
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  63 let | Opava
Hledám pro sebe protějšek pro trvalý vztah. Já 62 let mladšího vzhledu i myšlení, štíhlý nekuřák 168/60 vdovec, by se rád seznámil se sympatickou hodnou ženou štíhlejší postavy a hlavně nekuřačkou, které je smutno a nechce být sama. Lásku i toleranci umím opětovat. Věřím, že se i v tomto věku stále ještě dá prožít mnoho a mnoho pěkného.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  35 let | Brno
Takže úplně jinak-teď jsem "prodělal" 2 podcasty o tinderu, seznamkach, randění a bizárech- 34 let, bezprostřední, pozitivní, inteligentní sportovec, kuřák, pohodář a hledám buď: 1)24-45, rozhoduje mysl a ne vzhled, na vážný vztah s na dnešní dobu pomalým postupem, důrazem na Lásku, loajalitu, úctu... 2)38-53, rozhoduje tělo(nejlépe krev a mlíko) a pohodovost, nespoutanost čistě na ʂȩӽ, hodně ʂȩӽu doprovázeného duchaplným rozhovorem. Vždy rozhodne první setkání;-) nechť všichni najdeme!
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 38 let, Praha
žena, 41 let, Zlín
žena, 56 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 45 let, Most
muž, 32 let, Prostějov
muž, 41 let, Rokycany