Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  38 let | Třinec
Ahoj, rád touhle cestou poznám holku, ženu, dívku, co je aspoň tady z moravskoslezského kraje, ráda zajde do přírody a taky hledá někoho do života. Já jsem z Třince, svobodný a bezdětný.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  35 let | Hodonín
Dobry večer děvčata, dámy, hledám známost do které se vyplatí investovat čas a energii. Přál bych si vztah, kde se vzájemně budeme podporovat, budeme umět dělat kompromisy a samozřejmostí je fyzická přitažlivost. Nehledám úlet ani flirt. Pokud se někdo v inzerátu našel, ať se ozve. Já svobodný 34r z Hodonína bez závazku. Pěkný večer
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  55 let | Pardubice
Rád poznám ženu která je trochu inteligentní , pohledná s vyřešenou minulostí as energií žačít nový život , který by měl být hezčí a veselejší. Jsem muž který to co hledá nabízí , který bude ženě oporou a bude dělat vše pro to aby společný život stál za to.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  48 let | Krnov
Hledám touto cestou partačku na pokec,výlet, později třeba i něco víc.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  46 let | Kutná Hora
Duše, které se mají potkat se potkají.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  44 let | Praha
Rád poznám ženu která má pozitivní vztah k vědomé intimitě, masturbaci, šťavnaté ?ualitě a je to přirozená součást jejího života a také se věnuje přijetí vlastního těla. Mám rád hezké vůně, práci s tělem, věnuji se psychologii a vztahové komunikaci. Pracuji hlavou a rukama, v tvůrčím technickém oboru, miluji hudbu, výtvarné umění a procházky do města i do přírody. Hledám zodpovědnou požitkářku a milovnici života. Půjdeme na procházku nebo na kávu?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  71 let | Olomouc
69letá vdova, abstinentka, nekuřačka by ráda poznala hodného a pohodového muže okolo 70 let, abstinenta, nekuřáka, který má rád přírodu, procházky a výlety i kulturu a vše hezké, co k životu patří. Měl by být bez závazků a s vlastním zázemím. Chybí mi přítel, vlídné slovo, něžné pohlazení.Malý výlet a posezení u kávy napoví víc. Auto vítáno. Samota tíží a život rychle utíká. Budu se těšit na odpověď.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  26 let | Hradec Králové
Ahoj. Rád bych poznal ženu ve věku 18-45 let, která není příliš spokojena se svým intimním životem, partner jí chybí a ráda by si užila nějaké chvíle ve dvou, třeba i nezávazně. Důležité je, že hledám jednu fajn a zdravou ženu, nejlépe z Východních Čech, ale toto není podmínka. Já jsem 25ti letý nezadaný, snad i sympatický muž s normální až sportovní postavou, rád sportuji, vyrážím na výlety nebo do přírody. Pokud jsem tě zaujal, ozvi se mi.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 29 let, Liberec
žena, 44 let, Liberec
žena, 52 let, Brno

Seznamka - muži

muž, 39 let, Praha
muž, 42 let, Jeseník
muž, 52 let, Čelákovice