Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  41 let | Ostrava
Vyhlásilo se celokrajské pátrání po ženě bruneta či blondýna, malá nebo větší, hodná, upřímná se srovnanými životními prioritami. Nemusí to být top modelka :). Pátrání vyhlásil muž, středního věku se smyslem pro humor. Ani tlustý ani hubený se zájmy např. o cestování, fitko, auta a historii. Tolerantní, spolehlivý se smyslem pro upřímnost. ZN. ve dvou se to lépe táhne.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  44 let | Praha
Hledám na vztah normální, veselou a sympatickou slečnu, která by ráda v budoucnu založila rodinu. Nehledám nafintěnou modelku, ale pohodovou ženu ve věku 25 - 45 let, která je milá a hodná. Rád zajdu na procházku, výlet, za turistikou, do kina, do divadla, za kulturou nebo si jen tak někam sednou a povídal si.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  46 let | Krnov
Ahoj někdo na pokec?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  35 let | Praha
Ahoj, jsem introvert milující ticho a klid. Hledám parťačku (max 31 let, nekuřačku), se kterou bychom tvořili pár a časem třeba založili i rodinu. Mám rád cestování, cyklistiku či procházky v přírodě. Dokáži ocenit maličkosti, jako je hezká knížka a teplý čaj v deštivém dni. Hledám někoho, kdo dokáže vidět krásu v jednoduchosti a netouží po životě plném vzrušení. Ideální partnerka pro mě je klidná, rozumná, milující. Najdu Tě tu? :-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  65 let | Přerov
Plnoštíhlá 64 černovláska hledá charakterního muže, kamaráda pro dlouhodobý vztah. Okolí Přerova. Své záležitosti mám vyřešené a ráda poznám muže který to má také tak. Společné cestování koncerty divadlo.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  58 let | Brno
Troufne si jedna plnostihloucka na vztah s fajn chlapem?no uvidíme jestli tady jsi.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  36 let | Kutná Hora
Ahoj, jsem Lukáš, je mi 36, bydlím kousek od Kutné Hory. V dnešní době je najít nějakou ženu, co by mě měla ráda takového jaký jsem docela těžké. Ale pokud tu jsi rád se s tebou seznámím. A když nic jiného, dobrých přátel není nikdy dost. Nejlépe z Kutné Hory, Čáslavi a okolí do 30km
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  44 let | Cheb
Groot hledá svou strážkyni galaxie.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 43 let, Příbram
žena, 48 let, Roudnice nad Labem
žena, 48 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 64 let, Karlovy Vary
muž, 40 let, Blansko
muž, 33 let, Hradec Králové