Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  45 let | Praha
Ahoj, hledám podnikavou, optimisticky založenou parťačku... třeba motorkářku, nebo aspoň beze strachu :-) jezdící na koni, běžkyni, bruslařku se zálibou v cestování... Jasně, není to podmínkou, ale je fajn mít kolem sebe aktivní lidičky. Jsem zaměstnán (občas více, než si představuji) a nejsem rodilý Pražák, ale z HK. Vím, že by byla náhoda, se poznat tady, každopádně proč nezkusit... Foto později, přes WhatsApp nebo mail.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  46 let | Pardubice
Hledám ženu osamělou, ženu co se nebojíte začít znovu. Pojď vytvořit společně příjemnou rodinu pro naše děti a nás oba. Hledám tu co neumí jen brát, ale i dávat. Ženu co přijde a pohladí muže, když vidí, že to potřebuje. Ač dominantní, sebevědomí a napovrch silný, potřebuji také někdy podržet a pomoc. Já VŠ, 280, 82 kg. Mám vše až na jedno, co za peníze nekoupíš. Jirka
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  70 let | Praha
hledám pro svého kamaráda chytrou,upřímnou a se smyslem pro humor štíhlou ženu od 50-60let kamarád je pohledný,pracovitý a srandista 65let
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  34 let | Praha
Ahoj, hledám holku, která má ráda videohry a popkulturu, jako třeba Star Wars, Pán Prstenů, Zaklínač, DC, Marvell a ideální rande si představuje u společného hraní her, nebo společného koukání na filmy/seriály. :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  68 let | České Budějovice
Je mě 67 let, rád poznám ženu která ráda pojede na vejlet, na houby k vodě na kolo ale i na kafe a třeba i za teplem. Budu rád pokud mě odpoví žena která má podobné zájmy.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  21 let | Karlovy Vary
Ahoj. Mám 20 let a rád bych si našel holku, mám rád pejsky i kočky. Koukám rád na filmy i seriály. Budu rád když napíšeš ;)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  42 let | Pardubice
Ahoj. Nejsem Čech, takže pokud chceš poznat člověka jiné národnosti, dopisovat, pak možná něco více, tak mi klidně napiš) Je mi 42, jsem Rozvedený, výška 174-175, váha 65, svalavy, štíhlý. Na svůj věk nevypadam Mam syna, žije s bývalou manželkou. V Čechách už skoro 8 let.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  48 let | Jablonec nad Nisou
Hledá se milý protějšek,s vyřešenou minulostí, sportovní a pohledný tip do společnosti, výlety,kulturu..... osobní kontakt v Lbc vše vyřeší pro oba
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 43 let, Příbram
žena, 41 let, Klatovy
žena, 48 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 38 let, Olomouc
muž, 27 let, Most
muž, 40 let, Klatovy