Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

žena  45 let | Prostějov
Touto cestou bych se ráda seznámila s fajn chlapem, protože na lásku není nikdy pozdě. Na každého ten pravý někde čeká, jen se to nesmí vzdát a nepřestat hledat..
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  50 let | Ostrava
Plavovláska 50/174,57, SŠ hledá muže na úrovni mladšího vzhledu a vyšší postavy.Bydlím na domku,takže ne někoho,kdo má obě ruce levé a jeho představa je pouze grilování na zahradě.Nehledám žádnou socku a příživníka nebo někoho bez dopravního prostředku, tím nemyslím kolo aj., takoví se mi vyhněte.Jsem aktivní člověk, chodím na hory, jezdím na kole,na vodu,ale jen rekreačně.Zároveň nehledám někoho,kdo řeší sport na časovky,tráví veškerý čas ve fitku či v hospodě.Odpovědi s fotem.Děkuji.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  47 let | Brno
Stále mladá, snad sympatická :) Co hledám ? Muže VŠ, štíhlá, normální postava, sympaťák s vlasy :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  53 let | Benešov
Ahoj , hledám maminku do 45 let s dítětem , kterým chybí dobrý kamarád i více .
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  45 let | Praha
Hledám Jiskru v kupce sena a co dál ... se uvidí. Jiskra by měla mít aspoň trochu zapálení pro sport (kolo), turistiku a přírodu (mám rád východ/západ slunce na vrcholu kopce). Jsem pohodář (žádný extrémista) = kochat se a nehrotit :) Není nic hezčího než úsměv ve tváři. Pěkný den
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  28 let | Brno
Ahoj je mi 33 a jsem samostatně žijící brňák. Hledám holku se kterou si budu rozumět. Ozvi se, budu rád :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  35 let | Třinec
Hledám milou tichou i uvnitř bláznivou dívku, laskavou snivou duši, která miluje přírodu, poutě, Moravu, je přemýšlivá. Já mám rád krásu prostoty i kultury, krásu slova, památek, písní a sem tam si nějakou zabrnkám:-) Taky rád fotím, vnímám atmosféru míst. Prosím 20 -32. Morava
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  49 let | Praha
Jsem usměvavá žena, co ráda dává lásku a radost. Miluji vše živé a mám krásné koníčky i práci. Moc ráda cestuji, hraji minigolf, zoo, botanická, výstavy, ale třeba i proležet vikend. Hledám laskavého nekuřáka, vnitřně stabilního, do 56 let, pouze z Prahy. Zašlete prosím nějaké informace o sobě a hlavně foto tváře – bez ní neodepisuji, nejde o krásu. Těším se a přeji krásný den :O)
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 57 let, Kutná Hora
žena, 56 let, Praha
žena, 62 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 66 let, Brno
muž, 47 let, Pardubice
muž, 51 let, Písek