Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

žena  66 let | Praha
Hledám přítele, partnera, SŠ, VŠ, nekuřáka, vysoké postavy, přiměřeně věkem, může být i se svým zázemím mimo Prahu. Jsem SŠ 66/175/70, mám ráda přírodu, procházky, výlety i autem, pohyb i relax na zahradě, občas za kulturou, zajímavosti .. Napište.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  71 let | Olomouc
Hlledám lásku a přátelství.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  35 let | Šumperk
Jaro je tady a léto před námi. Hledá se praštěná holka, která semnou bude chodit po horách, jezdit na výlety, spát pod stanem, a dělat kraviny ať je sranda . Takže pokud jsi pro každou legraci a nedělá ti problém kempovat nebo se jen tak projet autem tak napiš a dáme první jarní výlet.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  52 let | Praha
Zdravím. Hledám hodnou ženu, na ostatním mi nezáleží, neboť člověk vždy nakonec tvrdě narazí na charakter toho druhého. Jsem nekonfliktní, činorodý, pracuji jako vědec a učitel, navíc jsem kutil, mám rád i společenské akce, cestování, sport atd. Po zdravotní stránce 100% muž ;-) PS: pokud plánujete rodinu, pak už máme něco společného.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  66 let | Přerov
Pěkný den,hledám štíhlou přítelkyni na dlouhodobý vztah.Nejlépe z Přerova ale není podmínkou
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  55 let | Praha
Z nedostatku příležitostí hledá pohledná tmavovláska, SŠ, bez závazků, pohodová, pozitivní, sympatického přítele od 53 do 65 let, který je rovněž bez závazků. PS: hledám normálního, slušného chlapa, nekuřáka, pro normální život ve dvou, případně přítele pro hezký vztah.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  55 let | Praha
Chci poznat ženu, která má společné zájmy a má velké srdce plné lásky. Hodná žena se zdravými zájmy, která má humor a chce něco vážného.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  67 let | Praha
Stále hledám sympatickou a příjemnou ženu, jako kamarádku, přítelkyni i milenku. Pořadí se může měnit. Na začátek občasné setkávání, možné i víkendy a dovolené.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 65 let, Pardubice
žena, 69 let, Praha
žena, 45 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 68 let, Plzeň
muž, 61 let, Praha
muž, 43 let, Blansko