Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  26 let | Prostějov
Hledám tu kamarádku, aspoň na dopisování. Možná i přítelkyni, když si budeme rozumět. Jsem tolerantní a shovívavý. Zajímám se hlavně o vnitřní krásu. Vnější krásu neřeším. Rád chodím na procházky, jezdím na kole, na bruslích, plavu. Jsem hodně zvídavý, takže se i rád vzdělávám a baví mě logické hry.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  59 let | Brno
má to tady vůbec smysl a naději ? při mých zkušenostech ne, ale naděje se člověk vzdává jen velmi nerad... introv.samot.59/160/62 SŠ, Brno-panelák, a nejen proto velmi ráda cestuji a pobývám v přírodě a na horách, hodně fotím, sezónní knihomolka, občasné rukodělky, ráda zavařuji vše možné a peču, nerada vařím, hodně sleduji sebevzdělávací a duchovní videa... co ty ? přírodomilka Jitka, která nehledá za každou cenu jen proto, že jsem starší a s vícero zdrav. potížemi a až vůbec né jen na ʂȩӽ !
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  38 let | Praha
Ahoj.Chtěl bych poznat sympatickou, pohodovou aktivní ženu s úsměvem ve tváři pro vzájemné společné aktivity, radovat se z maličkostí všedního dne, vzájemné sympatie a společný strávený čas se změní v oboustranný vztah založený na vzájemné důvěře, lásce. Těším se na Tvou odpověd
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  46 let | Plzeň
Jsem pětačtyřicetiletý, štíhlé, vyšší postavy a hledám ženu se zálibou o cyklistiku, pro společné vyjížďky v okolí Plzně.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  58 let | Olomouc
Svob., aktivní, bez záv., 57/179, nekuř., norm. post., se smyslem pro humor., hl. z nedost. příl. milou slečnu, dámu, akční, nekuř., nejr. sport. založ., sport., nebo norm. post., i mladší nebo vyšší, se sm. pro humor. Bez závislostí, pohodový, charakt., slušný, soběst., sam. podnik., všestr., všeob. rozhled, komunikat. Zájmy : kolo, fitko, raket. aj. sporty, lyže, brusle, volejbal, bowling, focení, kult. akce, výlety, moře. Odpov. s profil. foto, nebo mejlem. Jen vážně, jiný kraj nevadí.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  39 let | Třebíč
Nevěřím na lásku přes internet ale i tak zkusím jít svému štěstí naproti. Jsem 2 roky po nevydařeném vztahu a rád bych našel své štěstí s výhledem napořád. Jsem 170cm vysoký kutil.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  53 let | Rakovník
Baculky, boubelky, kdepak jste? Čím boubelatější, tím hezčí!! Hledám milou, příjemnou ženu bujných tvarů(150kg+), s kterou bych rád trávil příjemné chvíle třeba v přírodě na procházce, kavárně a vůbec všude, kam by nás naše cesty dovedly...Těším se na odpověď a případná setkání a chvíle strávené ve dvou...
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  37 let | Nový Jičín
Hledá se hodná, milá,... Rád bych poznal slečnu která ví co chce a na oplátku nabízím to samé. Jsem svobodný, bezdětný, pracovitý a snad ne úplně šeredný kluk který hledá hledá druhou polovičku do páru. Ženu která také hledá už něco stabilního a smysluplného s dobrodružným duchem a kladným vztahem k přírodě.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 59 let, Brno
žena, 32 let, Ostrava
žena, 36 let, Pardubice

Seznamka - muži

muž, 65 let, Praha
muž, 40 let, Praha
muž, 50 let, Praha