Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  55 let | Brno
Nejsem mladý, nejsem hezký, nejsem chytrý, nejsem bohatý, na prince ani princezny nevěřím. Ale jak koukám, venku to je občas na draka, někdy trakaře :-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  44 let | Brno
Hledám fajn ženu, která je pro každou srandu a má ještě chuť, začít něco nového. Ideálně napořád. Jsem rozvedený tatínek s vyřešenou minulostí. Řekl bych o sobě.... Jsem spíše klidnější povahy a rodinný typ, mám rád srandu a nerad se nudím. Rád jezdím na hory, cestuji, jezdím na motorce, na kole, chodím do kina, divadla.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  66 let | Plzeň
Hledám parťáka, který by si šel rád zatancovat, jen nemá s kým. Jak klasika, tak i třeba novodobé society. Tanec je jeden z nejzdravějších pohybů, zkusme něco udělat a nesedět doma. A čas ukáže. .
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  34 let | Hradec Králové
Já 34 let, sportovní typ, svobodný, bezdětný, bez závazků, dluhů, úvěrů, hypoték atd :) Mám rád hlavně cestování, sport, zábavu a humor. Nemám rád nudu. Rád potkám takovou holku, se kterou není nuda a která klidně ráda vyrazí někam na kole, do fitka, bazénu, nebo třeba jen na procházku přírodou :) Jisté zázemí pro dva mám, ale do vztahu chci jít postupně. Zaujal jsem? Tak napiš a uvidíme :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  43 let | Karlovy Vary
Touto cestou hledám muže rodinného typu, do 50 let,já silnější postavy 171 cm,43 let s jedním prckem.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  39 let | Turnov
Ahoj všem zúčastněným, najde se tu nějaký pohledný, sympatický, humorný, vášnivý muž, který ví něco o lásce, porozumění, tolerance. Má rád přírodu, ježdění na kole, procházky a ostatní společné akce na domluvě? Po xx letech zklamání jsem zjistila, že v životě mám ráda sama sebe a že muž je třešnička na dortu jak si ten život ještě zpříjemnit. Nehledám flirt. Ráda se seznámím a čas ukáže. Budu se těšit
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  45 let | Brno
Ahoj, hledám tu správnou holku. Spíš skautku, koňačku, kavárenskou povalečku…. Nebo úplně jinou :-) Pavel
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  38 let | Jindřichův Hradec
Ahoj, Hledám touto cestou seznámení s normální ženou (dívkou). Jsem svobodný , bezdětný ,optimista, který z nedostatku příležitosti hledá touto cestou seznámení. Rád lyžuji a chtěl bych partnerku i případné její děti která by se mnou chtěla tuto mojí vášeň sdílet. V létě provozuji náš rodinný penzion u Jindřichova Hradce, a tak mám volný čas hlavně v zimě. Ostatní sport mně musíš naučit. Najde se nějaká odvážná ? Honza ze mlejna
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 36 let, Pardubice
žena, 53 let, Praha
žena, 49 let, Olomouc

Seznamka - muži

muž, 57 let, Chomutov
muž, 44 let, Rakovník
muž, 24 let, Praha