Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  51 let | Jičín
Hledám sympatickou dámu na společné chvíle.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  58 let | Rokycany
Hledám pohodovou a přirozeně inteligentní nekuřačku bez dluhů a kil navíc na užívání si volného času, výlety, dovolené nebo i lenošení... A uvidíme co bude dál.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  58 let | Praha
Hledám přítele, kamaráda do 64 let a nad 188 cm (zájmy cestování, příroda, turistika ), který by někdy rád trávil volný čas i na chalupě za Prahou....grilování, plavání, zahrada, táboráky...a nebo jen tak v klidu odpočívat v hezké přírodě.... Někoho, kdo je v pohodě, má vyřešenou minulost, nevytváří zbytečné problémy.....někoho, s kým by bylo hezky.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  34 let | Rakovník
* ČTĚTE PROSÍM POZORNĚ * Najde se tu nějaká obyčejná, normální slečna kolem 30ti let, která má zájem o vážné seznámení ? Zdá se to nereálné, jsem tu už rok a půl a čtu jen : Jsem baculka a hledám... Jsem mamina od dvou dětí... Jsem na vozíku a ráda bych... Jsem holka krev a mlíko... Mám jedno dítě a vadu řeči... Hledáme se synem domov a potřebujeme finančně podpořit... Nevím, jaké je tu osazenstvo, ale úroveň hodně klesla. Nereagujete, neodepisujete, tak proč tu jste... Tohle se prostě nedá :))
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  61 let | Beroun
Hledám fajn muže na vše. Užít si život.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  20 let | Plzeň
Hledam vztah na jednu noc ale klidne i na dyl miluju vylety a spontánní akce nebo pivko u zapsdu slunce ale rad bych se zamiloval
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  39 let | Praha
Rozhodl jsem se zkusit štěstí a napsat tento inzerát, protože bych rád poznal fajn parťačku. Jmenuji se Petr, bydlím na okraji Prahy. Nabízím výlety do přírody, ale i po památkách, procházky, cyklistiku, můžeme zajít na bowling, do kina, divadla a podobně. Hledám slečnu na společnou cestu životem, s kterou se budu moci podělit o vše, co život přináší, bude mít zájem o rodinu a bude nám spolu fajn. Také bys neměla být neustále zaneprázdněná, ale umět si života užívat. Hezký den, Petr
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  53 let | ZAHRANIČÍ - ostatní
Možná to má někdo stejně jako já (ze západních Čech)a vyjel by na kole,vyrazil do hor, k vodě, na lyže, na poznávání nových míst v Čr, za hranicemi, vlastně kdekoliv…. Někdo, kdo by měl dobrý pocit z hezkých zážitků, kdo je optimista a žije rád….
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 38 let, Přerov
žena, 28 let, Plzeň
žena, 42 let, Nymburk

Seznamka - muži

muž, 34 let, Praha
muž, 29 let, Břeclav
muž, 48 let, Chomutov