Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  52 let | Olomouc
Hledám dlouhodobý vážný vztah. Mám rád přírodu, výlety, poznávací zájezdy, dovolenou u moře. Rád si přečtu knížku, dám si sklenku bílého vína a pokecám o životě. Chtěl bych na tohle vše parťacku, ve které bych měl zároveň i nejlepšího přítele. Dělit se o všechny radosti i starosti a to samé bych rád dával i já ji. Josef
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  57 let | Brno
Ráda poznám sympatického, pozorného, přirozeně inteligentního a vyrovnaného muže přiměřeného věku, který má srovnané priority v životě i v hlavě, dokáže rozesmát, se kterým se budu cítit v bezpečí a který mi bude oporou.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  38 let | Praha
Dlouhou dobu jsem byl spíše vlkem samotářem. Nyní bych to rád změnil a konečně se usadil. Hledám tedy fajn slečnu, která také již nechce trávit večery sama… Důležité pro mě nejsou míry ani váhy, ale dobré srdce a společné hodnoty. Čestnost, upřímnost a věrnost. Pokud budeš mít podobné koníčky (turistika, kultura, historie a umění) bylo by to super, ale není to podmínkou. Naopak se rád zapojím i do jiných aktivit...
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  33 let | Havlíčkův Brod
Zdravím. Rada bych se seznámila s obyč mužem do 45 let, který je naladěny na podobnou notu. Jsem holka z vesnice, ale ráda si dojdu i do společnosti. Miluju své děti, rodinu a přírodu. V létě ráda plavu v bazénu, ale i v rybníce. V zimě stavím sněhuláka, ale i vyrazím na lyže. A celoročně... cestování, širák, rybaření a vše co život přinese. Ráda bych poznala člověka, který je klidný a má to v sobě vyřešené. Pro začátek bude ráda za pár vyměněnych vět, to aby člověk nezapomněl žit.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  32 let | Plzeň
Ahoj, nejsem náročný. Hledám normální ženu, která umí komunikovat a ví co chce. Usměvavá, energická. A ano mám dvě děti. Najde se tu ? David.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  58 let | Rokycany
Hledám pohodovou a přirozeně inteligentní nekuřačku bez dluhů a kil navíc na užívání si volného času, výlety, dovolené nebo i lenošení... A uvidíme co bude dál.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  58 let | Ostrava
Z nedost. přílež. hl. veselou slečnu, dámu, nejr. sport. založ, akční, nekuř., sport., nebo norm. post., i mladší nebo vyšší, se sm. pro humor. Svob., aktivní, bez záv., 58/178, nekuř., norm. post., se smyslem pro humor. Pohodový, charakt., slušný, soběst., bez závislostí, všestr., všeob. rozhled, sam. podnik., komunikat. Zájmy : posil., kolo, lyže, in-line, raket. aj. sporty, volejbal, bowl., focení, kult. akce, výlety, moře. Odp. prosím s profil. foto, nebo mejlem. Jen vážně, jiný kraj nevadí.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  49 let | Hradec Králové
Hledám spřízněnou duši, milou dívku na úrovni, která má ráda život a chce si ho užívat. Nejsem promiskuitní. Jsem slušný kluk, trochu rebel, trochu dobrodruh, trochu snílek, sportovec. Můj věk už pár let nevnímám, necítím se tak.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 44 let, Liberec
žena, 41 let, Klatovy
žena, 57 let, Svitavy

Seznamka - muži

muž, 66 let, Mělník
muž, 78 let, Neratovice
muž, 30 let, Mělník