Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

žena  47 let | Karlovy Vary
Zahajují výběrové řízení na fajn chlapa, nejlépe Sokolov, Karlovy Vary,přiměřeného věku, s úsměvem, smyslem pro humor. Procházky, filmy, výlety.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  34 let | Písek
V dnešní době je těžké najít spřízněnou duši.Nečekám zázraky vlastně nečekám nic ,ale rád se případně nechám překvapit fajn polovičkou.Začal bych konverzací a uvidíme kam nás dovede;). Je mi skoro 34 rád se toulám přírodou se svým 4 nohým parťákem  rádi hledáme vltavíny v létě se chladíme u řeky a rýžujeme zlato máme rádi adrenalin a chvíle překvapení ve volných chvílích  táboříme v přírodě koukáme do  ohně pod hvězdami a rádi přijmeme do smečky třeba tebe pokud budeš chtít ;)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  49 let | Třebíč
Neberte život příliš vážně,stejně z něj nevyváznete živí.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  54 let | Zlín
Sakrešky ta samota nějak tíží, hm... :-) Já samostatný ve všem... 84/172 57let sportovní postava tímto pro nedostatku času hledám děvče do 55let/170cm ,štíhlou , pohodovou a vyrovnanou na cestování po světě na motorce,čtyřkolce a karavanem .PS:Zatím kamoši a vše...řekne čas ,no budu se těšit :-) !
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  49 let | Praha
Jsem usměvavá žena, co ráda dává lásku a radost. Miluji vše živé a mám krásné koníčky i práci. Moc ráda cestuji, plavu, hraji minigolf, zoo atd. Hledám laskavého muže co má možnost občas cestovat po česku, Vnitřně stabilního, nekuřáka do 56 let, pouze z Prahy. Zašlete prosím nějaké informace o sobě a hlavně foto tváře, nejde o krásu. Těším se a přeji krásný den :O) Radka
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  33 let | Plzeň
Ani další zklamání mě neodradilo. Stále věřím, že gentlemani nevymřeli. Když člověk ví co chce, je obtížné to najít. Kde se schovává ten muž, který je straší, má už něco za sebou, nesobecký a který si dokáže vážit ženy, nesobecké, hodné a pečující. Jestli někde jsi, ozvi se. Čas běží neúprosně...
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  37 let | Strakonice
Hledam muze, co vi co od zivota chce. Toho, kdo mne dokaze rozesmat.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  54 let | Praha
Domníváš se, že i v tomto věku dokážeš dělat kompromisy, které jsou pro vztah důležité? Jsi příjemná, pohodová, štíhlé nebo drobné postavy? Budu rád, když se mi ozveš. Jsem sympaťák, VŠ 184/84, modré oči, dokonalý ale opravdu nejsem.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 39 let, Rokycany
žena, 32 let, Žďár nad Sázavou
žena, 41 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 62 let, Česká Třebová
muž, 41 let, Olomouc
muž, 34 let, Olomouc