Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  53 let | Praha
Baculky, boubelky, kdepak jste? Čím boubelatější, tím hezčí!! Hledám milou, příjemnou ženu bujných tvarů(150kg+), s kterou bych rád trávil příjemné chvíle třeba v přírodě na procházce, kavárně a vůbec všude, kam by nás naše cesty dovedly...Těším se na odpověď a případná setkání a chvíle strávené ve dvou...
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  47 let | Uherský Brod
Rozhlížím se po spřízněné duši (muž svobodný nebo vdovec, katolík, nekuřák, věkově 42-52 let). Vzájemná sympatie a porozumění, inteligence, smysl pro humor. Setkávat se, poznávat se, trávit spolu volný čas.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  50 let | Rožnov p. Radhoštěm
Jen v přítomnosti milujícího muže,může žena rozkvést a dát mu vše,co potřebuje. Pojďme si dát lásku a vše krásného co je v nás sobě navzájem.Teď a tady.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  65 let | Havířov
64 lety pracující nekurak hledam si ženu pro sdílení různých společných aktivit, později i vztah Moje zájmy - příroda, houbaření, poslech dobre muziky, dobrá kava a film zájem o historii hrady a zámky mám rád upřímnost a fér jednání nesnáším lež á faleš pokud máte zájem rád vás poznám pracují brigadne u ochranek raději SMS pokud nevadí
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  68 let | Aš
Jsem vdovec a rád bych našel sympatickou ženu, nejlépe kuřačku s delšími vlasy, která má ráda lidi, hudbu a zpěv. Jsem už 6 let sám a samota bolí...
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  57 let | Děčín
Ahoj pohodářko štíhlé či tak akorát postavy ..... Rád se s Tebou seznámí 57/187cm - 90kg - SŠ - optimista a nekuřák. Baví mne slunko a léto, moře, procházky přírodou, četba, poslech hudby, motorismus … můžeš být z kraje Ústeckého, Libereckého, Středočeského, Prahy - ( cca. 50 - 62 let )
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  37 let | Šumperk
Jsem muž, hledající někoho, s kým bych mohl sdílet všechny ty krásné chvíle, které život přináší. Mám smysl pro humor. Jsem pozorný a empatický. Mým cílem je najít ženu, která sdílí podobné hodnoty.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  64 let | Strakonice
Všechny pány nad 60 zdravím! Chtěla bych se seznámila s vyšším "klukem", který hraje fér a který by se rád potkával s úplně normální " holkou". Ráda, kromě jiných věcí, vyrážím za poznáním i odpočinkem, kulturou, a dalším. To další můžeme probrat u kávy.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 50 let, Most
žena, 57 let, Bohumín
žena, 39 let, Kladno

Seznamka - muži

muž, 67 let, Zábřeh na Moravě
muž, 48 let, Hradec Králové
muž, 49 let, Hradec Králové