Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  44 let | Praha
Ahoj, já 43 let, 180cm, VŠ, sportovní postavy hledám kamarádku, se kterou v případě vzájemných sympatíí, může vzniknout i dlouhodobý vztah. Měla by jsi být sympatická žena štíhle nebo normálni postavy, která má ráda sport a je rodinně založená.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  53 let | Ústí nad Labem
Sympaták hledá hezkou slečnu nebo paní kterou si bude rozmazlovat,pravidelné schůzky,najdu Tě?diskretně
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  50 let | Praha
Dnes večer jsem byl běhat v Prokopském údolí a ty s dvouma košíkama zelenýho a s kamarádkou .. střetli jsme se pohledem... třeba se stane nepravděpodobné a přijde mi od tebe zpráva.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  52 let | Havlíčkův Brod
Hledám ženu, potencionální kamarádku na cykloturistiku, poznávání nových míst, prostě sdílení dříve běžných věcí, okamžiků, přírody. Jako přátelé. Jestli si myslíš, že to může být možné i v téhle době, napiš prosím.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  33 let | Praha
Ahoj jsem Martin je mi 30 let hledám někoho na dopisování časem možná více sice momentálně nejsem v ČR ale rozhodně se tam chystám. Jsem docela normální pohodovej chlap co ma vyřešenou minulost.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  45 let | Praha
Ahoj. Jsem uplne normalni chlap ktery hleda stalou partnerku. Stihlou prijemnou veselou. Mam syna 19 let. Jsem upriny a verny. Pokud by mi chtela nektera zena napsat a dozvedet se vic neni problem. Idealne ve veku 20 az 40. Diky Honza
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  42 let | Aš
...milá, sympatická žena/slečna na seznámení?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  38 let | Hradec Králové
Hodný, upřímný, věrný muž a optimista se smyslem pro rodinu hledá hodnou, upřímnou a věrnou slečnu či ženu ve věku 30 - 45 z Hradce Králové, Pardubic či Prahy, která dokáže milovat celým svým srdcem a dokáže lásku také dávat a nejen brát. Rád bych už konečně našel toho pravého človíčka pro společný život, ve kterém si budeme vážit jeden druhého a budeme pro sebe oporou. Budu moc rád, když se mi ozveš:-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 51 let, Kroměříž
žena, 51 let, Praha
žena, 46 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 48 let, Hradec Králové
muž, 57 let, Vyškov
muž, 45 let, Chomutov