Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  22 let | Zlín
Kámoši mě přemluvili at si dám inzerát :D Mám 22 let a baví mě jízda na kole, posilování, hlavně si nechci jen psát na messengeru ale trávit s Tebou čas normálně. Kdyžtak se ozvi a zajdem ven :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  35 let | Třinec
Hledám milou tichou i uvnitř bláznivou dívku, laskavou snivou duši, která miluje přírodu, poutě, Moravu, je přemýšlivá. Já mám rád krásu prostoty i kultury, krásu slova, památek, písní a sem tam si nějakou zabrnkám:-) Taky rád fotím, vnímám atmosféru míst. Prosím 20 -32. Morava
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  75 let | Plzeň
Do dalších společných let hledám poctivého , hodného muže . Mám menší zdravotní problémy . Nehledám ʂȩӽ ani žádné povyražení , ale přítele pro vzájemnou pomoc , oporu a také povídání . Jedině tak si můžeme porozumět. . Můžeme se navštěvovat , na společné bydlení mám malý byt ,ale můžu to být já,kdo bude u partnera častěji . Mám ráda přírodu , procházky , knihy , poslech hudby , ráda se podívám na pěkný film ,některé pořady v tv . Umím se postarat , když se bude starat i partner.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  27 let | Brno
Hledám někoho s kým si budu rozumět, pak se uvidí
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  43 let | Olomouc
Ahoj, hledám muže s vyřešenou minulostí, se smyslem pro humor.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  68 let | Ústí nad Orlicí
Mám 66 let 159vysoký 75kg vážící bezdětný nekuřák alkohol příležitostně Hledám ženu na vážná seznámení ale i flirt která je také sama jezdila by semnou k vodě výlety ještě si užívat života ane přežívat. Hledám ženu která má ráda přírodu cestování na ʂȩӽ ještě nezanevřela a bude vědět že se může na někoho obrátit a také obejmout Moje záliby jsou cestování příroda poslechnu si pěknou hudbu v létě nějaké ty hudební festivaly a podobně. těším se na jakoukoli odpověd Zdeněk foto dodám mám problém
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  48 let | Náchod
Jsem obyčejný muž, který hledá spřízněnou duši na společné trávení volného času a v případě vzájemných sympatií společnou cestu životem.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  46 let | Olomouc
Hledá se milá, roztomilá žena, které také ve vztahu něco chybí a chtěla by se opět na někoho těšit.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 55 let, Zlín
žena, 65 let, Pardubice
žena, 36 let, Pardubice

Seznamka - muži

muž, 51 let, Písek
muž, 64 let, Hradec Králové
muž, 29 let, Ostrava