Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

žena  50 let | Praha
Hledám muže (cca 48-56/nad 185 cm) který se rád toulá přírodou, a rád poznává naši i cizou krajinu, časem třeba i na lásku. Zkrátka chlapa, kterej rád výlety, toulání, poznávání, cestování víc než gaučing. Nejlépe Praha a okolí. Vztah ke kultuře vítán ;-) Ivana 50/178 střední postavy, budu se na Tebe těšit.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  34 let | Praha
Dobrý den hledám tu hodného kluka který by zamnou přijel zejtra do Hostivic a něco by jsme podniky moc ráda Poznám fajn kluka který má řidičák moc ráda plavu jezdím na koni baví mě cestovat po světě je tu někdo takový už chci najít vážný vztah plné lásky pište prosim
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  44 let | Brno
Tak kluci, někdo z Brna, kdo by měl čas i na někoho jiného než na sebe, svoje sporty, motorky, koníčky, neřešil bývalku, svoji vlastní existenci, byl pozitivně naladěn, neodpovídal holou větou a byl přístupný humoru. Samozřejmě v adekvátním věkovém rozmezí, příjemný vzhled výhodou.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  52 let | Hradec Králové
Hledám štíhlou nekuřačku, zdá se ale, že ještě nerostou ... Pokud by se tady náhodou našla žena, která by se chtěla seznámit a pracovat na budování vztahu, budu rád za vzkaz. Žiji v městě které leží západně od Hradce Králové, je vstupní branou do Krkonoš a mapy.cz ho ve svých textových mapách přejmenovali na Sochařice. Myslím že není těžké to uhodnout.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  55 let | Praha
..chtěl bych být víc než přítel Tvůj :-D
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  51 let | Ostrava
Hledá se atraktivní, společenský, inteligentní nekuřák.Budu se těšit :-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  39 let | Praha
Workoholička, bezdětná (z vlastní vůle). Zájmy psi (mám smečku), kultura, knihy, tanec a Sci-fi. Malá, kulatá, zdravě sebevědomá, se sebou spokojená. Hledám pouze 100% NEKUŘÁKa, kterému místo dětí stačí psí smečka a já. Nepotřebuji štramáka lázeňského, ale spolehlivého, pracovitého, usměvavého,trochu praštěného CHLAPA do 39 let,180+ cm. Nejsem sporťák (špatné koleno), ale miluji procházky. Nejsem sponzor a ani žádného nehledám. Hledám monogamní vztah, prvně přátelský,pak se uvidí.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  50 let | Brno
Hledám zde ženu k prožití druhé poloviny (buďme optimisty) života. Jsem SŠ 187/110 krátkých vlasů, modrých očí, nosící bradku. Bydlím u sebe v bytě. Jsem spíše introvert chodím rád na procházky do přírody a navštěvuji sem tam i kino či koncerty, ale to se mi samotnému moc nechce. Fotografie tady mám nestydím se za sebe jiný to už asi moc nebude.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 30 let, Praha
žena, 55 let, Zlín
žena, 52 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 29 let, Blansko
muž, 62 let, Praha
muž, 57 let, Třebíč