Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

žena  75 let | Brno
Myšlenka: Ideál nikdy nenajdeš. Jen ztrácíš život čekáním. Musíš hledat partnera o kterém víš, že když se vedle něho ráno probudíš, že nebudeš mít chuť rychle utéct.!
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  51 let | Praha
Miluju slunce, vodu a šumění větru. A taky saunu, ledovou koupel a romantické filmy. Ráda s tebou protančím celou noc nebo vylezu na kopec a klidně přespím v lese. Máš smysl pro humor a jsi zároveň zodpovědný? Povídáš si rád o životě? Tak napiš. Věřím na lásku v každém věku.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  65 let | Frýdek-Místek
Rád bych našel spřízněnou duši, přítelkyni do pohody i nepohody, na trávení volného času s podobnými zájmy , tj. procházky, projížďky na kole, wellnes , lyžování, tanečky, výlety do přírody, návštěvy kina, divadla, koncertů….Jsem sympatický , komunikativní a pohledný nekuřák, VŠ 65/165 s pozitivním přístupem k životu…Budu se těšit na odpověd
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  48 let | Zlín
Hledám muže na kámošení, pokec a ?. Vzájemné dotyky, hlazení, masáže, h*nění, společné sprchování, k*uření, st*íkání. Ne an*l apod. !!! Splnit si bez zábran a studu svoje sny a touhy férově, bezpečně, diskrétně, bez narušení soukromí, dlouhodobě, nezávazně. Ty zdravý, diskrétní, pohodový, komunikativní, upravený, spíše štíhlejší než cokoli jiného, nepromiskuitní, ideálně se zázemím, který po tom také touží, ale zatím třeba nenašel odvahu nebo nenašel toho pravého, tak jako já. Najdu?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  37 let | Pardubice
Hledám milou, sympatickou ženu na hezký vztah. Také Ti chybí láska? Pak určitě napiš. Mám rád přírodu sport, cestování, kulturu aj. Ve dvou všechny překážky překonáme. Těším se na vzájemné poznávání.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  41 let | Hradec Králové
Čerstvě po rozchodu, takže zatím nic vážného nehledám. Ale někdy příjemný pokec nebo pár písmenek dokáže moc potěšit žena zcela bez závazků. Děti dospělé, jedno vnouče na světě a teď hledám už jen zasloužený klid a pohodu. Jsem paličatá, hrdá,ale se srdcem na pravém místě
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  69 let | Havířov
Usměje se na mě štěstí a ozve se mi někdo, kdo už také nechce být sám?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  34 let | Praha
* ČTĚTE PROSÍM POZORNĚ * Najde se tu nějaká obyčejná, normální slečna kolem 30ti let, která má zájem o vážné seznámení ? Zdá se to nereálné, jsem tu už rok a půl a čtu jen : Jsem baculka a hledám... Jsem mamina od dvou dětí... Jsem na vozíku a ráda bych... Jsem holka krev a mlíko... Mám jedno dítě a vadu řeči... Hledáme se synem domov a potřebujeme finančně podpořit... Nevím, jaké je tu osazenstvo, ale úroveň hodně klesla. Nereagujete, neodepisujete, tak proč tu jste... Tohle se prostě nedá :))
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 30 let, Praha
žena, 32 let, Ostrava
žena, 39 let, Turnov

Seznamka - muži

muž, 52 let, Liberec
muž, 37 let, Brno
muž, 36 let, Uherské Hradiště