Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  48 let | Vsetín
Ahoj , hledám hodnou a milou ženu. Já sympatický , empatický, zabezpečený . Mám rád přírodu, památky , zahradu a práce kolem domu a lesa. Ale taky si rád zajdu na zábavu . Chci začít znovu a na někoho se těšit. Děti nejsou překážkou. Děkuji za odpovědi.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  23 let | Ostrava
Ráda bych zde našla někoho na společné trávení volného času, procházky do přírody s hafanem, posezení na dobré kávě/dýmce, nebráním se ani návštěvě kina a výletům kamkoli do přírody/ za památkami.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  30 let | Prostějov
Ahoj, Rád bych tu našel partnerku. Mám rád cyklistiku, turistiku (horské túry, návštěvy památek), cestování a poznávání nových míst, geocaching a klidně poznám i něco jiného.?>+? Tak teď něco o mně Jmenuji se Michael, je mi 30 let. Bydlím v Prostějově a jsem bez závazků. Snad jsem na nic důležitého nezapomněl. Děkuji za pozornost a budu se těšit na zprávu.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  46 let | Praha
Našla by se žena, či dívka barokních tvarů pro seznámení dopisování a třeba i vice.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  39 let | Brno
Jsi milá žena z Brna a okolí a ráda by sis občas někam vyrazila? Hledáš společnost normálního slušného chlapa, který by Tě vzal např. do kina či na oběd? Máš čas o víkendu? Pak máš jedinou možnost - napiš mi a něco podnikneme.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  34 let | Rakovník
Sem muzu psat co chci, vzdyt si to ani nectete. Na zpravy nereagujete, jen se prihlasite, kouknete a odhlasite - chapu, 80 zprav denne je moc... Kdy si toho zacnete vazit ? Za 2 roky jsem mel 3 vzkazy (jen obezni maminy). Je tu normalni 30ka, ktera chce najit partnera ? Fakt uz nemam silu vymyslet super texty a lezt vam do zadku :))
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  52 let | Brno
Hledám příjemnou, moc fajn ženu z Brna, ve věku 35 až 49 let se štíhlou drobnější postavou pro pohodový vážný vztah. Rád bych navázal pěkný vztah s výhledem na založení rodiny. Já jsem SŠ 51/175/65 kg drobnější postavy vypadající na 30 let, tedy dost mlade se zájmy o hudbu, kulturu, cvičení Pilates, plavání, historii, tvorbu vlastních webových stránek, četbu knih. Ženy sympatické po všech stránkách pište! Rád se seznámím.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  39 let | Pardubice
Hledám ženu na vážný vztah, klidně i starší, děti mi nevadí. Můj věk 40 let. Víc do zpráv jsem z Pardubic.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 36 let, Ostrava
žena, 41 let, Zlín
žena, 30 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 31 let, Plzeň
muž, 64 let, Praha
muž, 63 let, Mladá Boleslav