Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  56 let | Zlín
Zabezpečený, rozvedený muž 56.180.95 hledá přítelkyni ne na jednu noc, na vše krásné. Nabízím trvalý vztah kdy si spolu odpočineme od všedního stereotypu a starostí. Všechno je o sympatiích.....
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  62 let | České Budějovice
Hledám ženu štíhlé nebo postavy tak akorát do 64let,nekuřačku,z okr.ČB,ČK,PT, která by se chtěla seznámit s mužem štíhlé 178cm vysoké postavy,nekuřákem,alkohol jen vyjímečně,s vyřešenou minulostí,bez zavázků,zabezpečeným,s vlastním zázemím,se zájmy o turistiku,přírodu,sport,kino atd. K odpovědi můžete i poslat své současné foto. Děkuji předem za odpovědi.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  47 let | Vsetín
Ráda bych vyrazila na kolo - na pohodu :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  57 let | Příbram
Jsem vdovec a nechci žít jen ve smutku a osamělosti,chci se znovu smát, cestovat,radovat ze života....najdu? "Nekráčej přede mnou,nemusím ti stačit.Nekráčej za mnou,nemusím o tobě vědět.Kráčej vedle mne a buď mou oporou a přítelkyní ...
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  61 let | Praha
Štíhlý 60/175 VŠ hledá štíhlou nekuřačku do 58 let z Prahy
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  53 let | Benešov
Ahoj , hledám maminku do 45 let s dítětem , kterým chybí dobrý kamarád i více .
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  34 let | Praha
Sem muzu psat co chci, vzdyt si to ani nectete. Na zpravy nereagujete, jen se prihlasite, kouknete a odhlasite - chapu, 80 zprav denne je moc... Kdy si toho zacnete vazit ? Za 2 roky jsem mel 3 vzkazy (jen obezni maminy). Je tu normalni 30ka, ktera chce najit partnera ? Fakt uz nemam silu vymyslet super texty a lezt vam do zadku :))
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  54 let | Praha
Hledám trvale spojení s Dominantní Paní, společný život, kde budu používán a žít a sloužit, podle Vašich představ, pravidel a přísných kritérií. Hledám, Vás, máte zájem, chuť a schopnosti mě nabídnout nástup u Vás? Prosím o odpověď, která umožní nástup u Vás Dominantní Paní k Vám do trvalé služby. Děkuji za zájem mě nabídnout novou formu života : " Společný život, kde budu používán a žít, podle Vašich potřeb, pravidel a představ. Ano. Nový společný život, kdekoliv Vy budete chtít, Má Paní.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 49 let, Olomouc
žena, 57 let, Kutná Hora
žena, 65 let, Pardubice

Seznamka - muži

muž, 53 let, Pardubice
muž, 40 let, Uherský Brod
muž, 41 let, Holešov