Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

žena  76 let | Zlín
Hledám sympatického muž v podobném věku na společné trávení času a příjemných chvil. Mám ráda zahrádku, filmy, knihy a houbaření.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  38 let | České Budějovice
svobodný, bez závazků, nekuřák
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  44 let | Hradec Králové
Ahoj hodný kluk nekuřák dočasně na vozíku hledá z Hradce Králové a okolí dívku,ženu která by měla zájem se poznat:napíšeš
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  45 let | Kroměříž
Hledám srdíčko na pravém místě ve schránce kterou okolí nepřehlédne a klidně svítí ve dne v noci. A i když se objeví nějaký ten mrak, neudělá s citu vrak. Hledám pevné, odolné spojení, které bude denně procházet nástrahám bez povšimnutí díky pevnosti víry v lásku. Co krásnějšího na světě může být než píseň pro všechny..
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  58 let | Praha
Dobrý den. Také jste toho názoru, že nejhezčím módním doplňkem elegantní ženy je jezdecký bičík?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  46 let | Beroun
Ženu, která se nebojí být svá, se vztahem k přírodě, hudbě, umění, vyznávající hlubší, nadčasové hodnoty. Inteligentní (stačí selský rozum), statečnou, věrnou, jednu. Jsem svobodný, bezdětný. Tvé děti nejsou překážkou. Berounsko, Středočeský kraj, Praha a okolí. Zájemkyně o flirt nechť si dají studenou sprchu.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  67 let | Praha
Rád se v Praze seznámím s příjemnou štíhlou ženou, nekuřačkou kolem 60 let pro trvalé přátelství a pohodu. Já jsem sportovní vysokoškolák, nekuřák. Preferuji osobní reálnou informační výměnu(naše vidění a popovídání), před nějakými tvůrčími informacemi ve virtuálním prostoru. Těším se na vaši reakci ....
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  42 let | Praha
Hľadám sympatickú slečnu, s ktorou by sa našla spoločná reč, spoločné zájmy, a ktorá by bola ochotná ma zasvätiť i do tajov poľštiny. :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 51 let, Kroměříž
žena, 59 let, Chrudim
žena, 50 let, Most

Seznamka - muži

muž, 41 let, Jindřichův Hradec
muž, 40 let, Teplice
muž, 32 let, Praha