Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  41 let | Brno
ahoj, puvodem pochazim z vesnice kousek od Brna, za sebou mam VS.., rad potkam nekoho, kdo uz treba na seznamovani nema tolik casu..
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  62 let | Sokolov
Dobrý den můj budoucí příteli, již se na Tebe velmi těším. Chybí mi společné sdílení, povídání, legrace, tulení i milování. Samotné mi je dobře, ale ve dvou to bude rozhodně lepší. Mám dva mazlíky, kteří mi velmi pomáhají - aku vrtačku a vysavač na popel. Klidně Ti je budu půjčovat, když budeš chtít. Mám ráda přírodu, samotu i dobrou společnost, výlety, léto i zimu. Náš osobní postoj v posledních třech letech o nás hodně vypovídá. Hledám muže, který stejně jako já, vydržel a nepodlehl nátlaku.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  53 let | Hodonín
Hledám pohodovou a časově nezávislou ženu s vyřešenou minulostí pro turistiku nejen v CZ. Rád se toulám přírodou, jezdím na kole, cestuji za krásami světa, ale samotnému mi chybí sdílení radostí i trochu těch starostí. Bude fajn, když pro cestování umíš trochu AJ. Jsme zdráv, nekuřák, alkohol jen příležitostně. Věčný optimista co nezkazí žádnou srandu, časově nezávislý. Pro začátek nabízím své přátelství a časem i své srdce na dlani, pokud si budeme hodně rozumět :-)) Najdu tu pravou pro život?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  45 let | Pardubice
Hledám klidnou,introvertní, romantickou ženu pro láskou naplněný, trvalý vztah. Jsem ženského vzhledu, se smyslem pro humor, miluji vodu, přírodu, fotografování, dlouhé procházky, sezení u ohně a podobně Společně na dobré i horší.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  55 let | Brno-venkov
Ahoj Živý extrovertní introvert, aktivní i klidný, vnímavý k lidem i k sobě, světu, přírodě. Hudba (i vážná), kultura, divadlo, tanec (společenský), samostatný, se schopností vidět svět z mnoha úhlů pohledu (i jiných duší), vyvažující starosti s radostmi běžného života. Samostatnou, vnímavou ženu i pro užívání si “tiché radosti” bytí života.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  52 let | Brno
Hledám fajn pohlednou blondýnu nebo cernovlasku z Brna ve věku 35 až 49 let, která bude mít štíhlou drobnější postavu pro pěkný pohodový vztah ne ʂȩӽ. Měla by jsi být příjemná v pohodě mladá žena. Já nabízím totéž co pozaduji. Milý chlap z Brna. Je mě 51 let, ale vypadám na 30 let. Zájmy: Hudba, koncerty, natáčení videí, tvorba vlastních webových stránek, historie,, Pilates, plavání, kultura.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  38 let | Jindřichův Hradec
Ahoj, Hledám touto cestou seznámení s normální ženou (dívkou). Jsem svobodný , bezdětný ,optimista, který z nedostatku příležitosti hledá touto cestou seznámení. Rád lyžuji a chtěl bych partnerku i případné její děti která by se mnou chtěla tuto mojí vášeň sdílet. V létě provozuji náš rodinný penzion u Jindřichova Hradce, a tak mám volný čas hlavně v zimě. Ostatní sport mně musíš naučit. Najde se nějaká odvážná ? Honza ze mlejna
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  44 let | Praha
A je to tady! Zajímavý a spolehlivý, prý pohledný chlap bez závazků je k mání! Nabídne příjemné vystupování, gentlemanský přístup, smysl pro humor a komunikativnost. Je vzdělaný a se zajímavou prací. Věnuje se sportu, je štíhlý a vysoký. Ve volném čase se rád věnuje i cestování, kreativním činnostem, četbě, hudbě, fotografii, zajímá ho příroda i technika, historie... Je bez závazků, hledá vážný vztah a nebrání se vážnému vztahu i založení rodiny.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 70 let, Praha
žena, 50 let, Most
žena, 56 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 59 let, Rakovník
muž, 37 let, Brno
muž, 67 let, Zábřeh na Moravě