Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  31 let | Domažlice
Ahoj použiju dvě slova z mého oblíbeného televizní ho seriálu Star Trek. Jsi pro navázat mezi námi " První kontakt " ? Rád ti o sobě povím víc když budeš souhlasit a mít zájem se seznámit. Jestli je ti mezi 25 az 32 let jsi rozumná milá laskavá dobrosrdečná vtipná chytrá na nic si nehraješ tak napiš. Odpovím zpětně co nejrychleji. Zatím :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  53 let | Praha
Nestěžuji si na svět,ani na svůj život, ale určitě je někde podobná žena, co též věří,že vše může být ještě krásnější. Příjemná, komunikativní, s fantazií a touhami v jakémkoli věku. Tak se těším, jaká zajímavá dívka, dáma, mamka se mi ozve.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  62 let | Hradec Králové
Přeji Všem hezky den,snad toho nechci moc..rad bych zde potkal prima ženu co je sama a rada to ztměni. Já jsem rozvedený,nekuřák a myslim si že i pohodař. Nejsem krasny a ani štihly , Bydlim ve svem,mam praci,mam rad cestovani,vylety,vodu, ale nejsem sportovec. Ženu co to mysli opravdu vážně ,a co chce budovat vztah.Tvoje dfěti mi nevadi,pokud to maš taky tak , napis a dal to bude uz na nas.. Nejlepe Kralovehradecky kraj,ale neni poidminkou. A.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  50 let | Praha
Dnes večer jsem byl běhat v Prokopském údolí a ty s dvouma košíkama zelenýho a s kamarádkou .. střetli jsme se pohledem... třeba se stane nepravděpodobné a přijde mi od tebe zpráva.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  19 let | Mladá Boleslav
Jsem pozitivní, hodný, věrný, důvěřivý. Chodím často do gymu a jinak se věnují modelaření a hraním her.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  41 let | Hodonín
Příroda, hory i atmosféra města, hudba lidová, underground i bigbít, Radůza, Kryl. Folklor, architektura, umění, kultura nekomerční a kvalitní, knihy, sjíždění řek, otevřenost v intimitě, divokost i ticho. Carpe diem, ale těším se na budování společného domova. Aktivní život i povykládání u piva. Nadhled, hravost, spontánnost a odvaha. Zajímavý muž hledá ženu, která chce pohodu, rodinu a chce žít naplno, milovat a smát se. Priorita je pro mě rodina a děti, těším se, až jim budu ukazovat svět :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  42 let | Česká Třebová
Hledáš obyč ženu silnější postavy, která má ráda přírodu,cestování a romantiku? Budu ráda když napíšeš.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  54 let | Praha
Hledám trvale spojení s Dominantní Paní, společný život, kde budu používán a žít a sloužit, podle Vašich představ, pravidel a přísných kritérií. Hledám, Vás, máte zájem, chuť a schopnosti mě nabídnout nástup u Vás? Prosím o odpověď, která umožní další komunikaci na přímo, která provede k osobnímu setkání a mému nástupu u Vás Dominantní Paní do trvalé služby. Děkuji za pochopení a zájem mě začít VLASTNIT a POUŽÍVAT co nejdříve. Společný život, kde budu používán a šťastný.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 28 let, Plzeň
žena, 46 let, Nymburk
žena, 62 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 48 let, Hradec Králové
muž, 24 let, Hradec Králové
muž, 64 let, Praha