Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  44 let | Praha
Ahoj, rád poznám sympatickou, inteligentní přítelkyni s pohodovou povahou; individualistku, a ne ovci; myslím, že recipročně nabízím to samé ;) Co je mi blízko: putování, psychologie, osobní rozvoj, spiritualita, metal i elektronická hudba, čaj, bylinky, umění, horské kolo, nordic walking, fotografování, psaní textů. Hraju na různé hudební nástroje; teď mě nejvíc baví baskytara. V MBTI typologii jsem ENFP a často si porozumíme s lidmi, co jsou taky -NF- :) Klidně cca do 70 km od Prahy.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  46 let | Karviná
Hledám sympatickou, upřímnou, věrnou a veselou dívku,která miluje život se všemi nástrahami, krásami a dokáže se radovat z maličkostí. Která dokáže mít oči otevřené, i když je tma,která věří, že ke každému zámku existuje klíč a dokáže si občas uvědomit, že na dně studny není nicota,nýbrž brána k smysluplnějšímu a radostnějšímu životu. Hledám dívku,která má vůli citlivě budovat plnohodnotný rodinný vztah a je ochotna rvát se pro společné dobro a vycházet ze silného partnerství.Fotka e-mailem.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  33 let | Ostrava
Ahoj. Rád bych našel parťačku na výlety, cestování, aktivně trávený čas a později třeba i do života. Jsem nezadaný, bezdětný, věřím, že sympaťák. Miluji hory a přírodu a vaření. Pokud to máš podobně, moc rád tě poznám a budu rád za odpověď :-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  52 let | Vsetín
Hledá se pověstná jehla v kupce sena,bytost upřímná,tolerantní existuje?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  62 let | Hradec Králové
Stačí napsat a domluvit se...ok?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  70 let | Liberec
Ráda bych zde našla fajn kamaráda, přítele, milence. Najdu? Jana
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  48 let | Tábor
Ahoj jmenuji se Lubos jemi 48. mam rad prirodu hudbu rad se podivam na dobrou Ceskou komedii a stare ceske filmy
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  33 let | Prostějov
Hledá se žena a nároky na ni nejsou vůbec malé. Ideálně by jí mělo být okolo třiceti, neboť jsem vyrůstal v 90 letech a miléniu. Měla by umět mluvit o svých potřebách, pocitech a přáních, poněvadž na čtení myšlenek jsem ve škole chyběl. Trpělivost by měla být její silnou stránkou, protože i zázraky na počkání chtějí svůj čas. Neměla by být úplně z cukru, jelikož vedle sebe ocením rovnocenného partnera. A hlavně by měla být vždy svá. Existuje vůbec taková?
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 36 let, Pardubice
žena, 36 let, Ostrava
žena, 51 let, Kroměříž

Seznamka - muži

muž, 37 let, Hlinsko
muž, 73 let, Brno
muž, 38 let, Praha