Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  58 let | Praha
Dobrý den. Také jste toho názoru, že nejhezčím módním doplňkem elegantní ženy je jezdecký bičík?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  35 let | Znojmo
Jaro se kvapem blíží, tak proč být sám? A políbení na prvního máje pod rozkvetlou třešní úplná pohádka. Ve dvou se to lépe táhne....
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  42 let | Chrudim
Už jsem v životě něco zažil.....lásku, štěstí, radost, smůlu, zlobu, závist, bolest, smutek...skoro vše. Udělal jsem spoustu věcí dobře, ale i špatně. Hraju rovinu a vyznávám slušnost, nemusím faleš, aroganci, přeemotivovanost, neústupnost, reality šou a nekonečný seriály. Nejsem žádnej model a ani atomovej fyzik:o) Rád chodím do přírody a do práce:o)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  62 let | Svitavy
Život je jen náhoda,tak pojďme ji naproti..čím dřív,tím líp
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  39 let | Brno
Pro vznik dvoučl. minispolku // hledám milou, chytrou holku, // ideálně knihomolku // s Tolkienem v nočním stolku, // co má úsměv sladší vdolku, // radši VŠ než jen školku, // spíše zdejší nežli Polku. (Nic proti Polkám, akorát bych nerozuměl. :-) A ne, obvykle se nevyjadřuju básničkama, ale na normálně napsaný inzerát nikdo nereagoval. :-) )
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  51 let | Praha
Ahoj všem, Najde se tu dáma která miluje overaly? Najdu tě?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  56 let | Cheb
Hledá se muž pro život se ženou.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  32 let | Olomouc
Hledám ženu k seznámení a trávení volného času s tím, že bude otevřenost k dalšímu rozvoji. Má představa - výlet, sport, procházka, kino, občas večeře, snídaně. Jak to chuť a čas dovolí. U toho se pozvolna poznat a uvidíme, co si dovolíme a kam se dostaneme. Ty komunikativní, rozumná, energická, zdravě sebevědomá, se špetkou empatie, ráda aktivní a zdravý životní styl. Já samostatný, pracující, bez závazků, rozumný, aktivní, sportovně založený muž. Okolí: Litovel, Šternberk, Olomouc.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 62 let, Praha
žena, 40 let, Písek
žena, 36 let, Ostrava

Seznamka - muži

muž, 50 let, Česká Třebová
muž, 55 let, Olomouc
muž, 41 let, Holešov