Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  39 let | Most
Ahojky, jmenuji se Marek je mi 38 let a jsem z Mostu.Jsem 183cm vysoký, mám krátké hnědé vlasy a hnědé oči.Rád jezdím na výlety, kino, bazén, procházky v přírodě, houbaření a tak :) Rád bych zde našel milou věrnou a hodnou nekuřačku, která touží po vážném vztahu.Pokud tě můj inzerát alespoň trochu zaujal, tak se budu těšit na tvou odpověd :) Přeji krásný den :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  42 let | Hradec Králové
Hledám holka na přátelství a pak vážný vztah. Nekuřačku abstinentkau střední postavy. Ve věku od 37 do 42 let Já 41 let z Hořic u Jičína. Jsem lesbička. Preferuji osobní setkání.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  46 let | Praha
Našla by se žena, či dívka barokních tvarů pro seznámení dopisování a třeba i vice.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  57 let | Olomouc
Dobrý den, jsem VŠ 58/178/83, spolehlivý, soběstačný, zcela zdravý, sportovně založený nekuřák bez dluhů. Rád bych tímto oslovil ženu, klidnou nekuřačku do 55 let, která postrádá přítomnost blízkého člověka. A pokud by si dokázala užít submisivní roli v intimních chvílích, bylo by to moc fajn. Hledám usměvavou ženu, která vyplní prázdné místo v mém srdci a která chápe, že být na vše dva, je příjemnější.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  51 let | Liberec
Ahoj všem ženám , které hledají upřímnou lásku porozumění a štěstí. není to v dnešní době jednoduhé , ale co se o to pokusit ? jsem obyčejný a věrný , bez závislostí a dluhu , rad si přečtu i tvuj příběh , budu se těšit
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  35 let | Ostrava
Nějaké to seznámení :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  68 let | Praha
Každý den má svá vlastní trápení a každý den má své vlastní radosti. Dobří přátelé žena a muž si spolu každý den najdou kousek radosti ve zdánlivých maličkostech a potěší se navzájem. Co ladí očí a uším to povzbuzuje a posiluje mysl i tělo. Kdo umí prožívat hudbu, film, divadlo, bavit se a smát se, zahání smutné myšlenky sobě i druhému. Je mnoho možností, jak si užívat život a to znám dobře jako muž k ženě laskavý něžný vnímavý pozorný – VŠ 67/177/75. Oba máme v srdci místo pro poslední lásku.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  56 let | Brno
Ahoj. Jsem kuřák, který hledá drobnější singl kamarádku z Brna. Mezi 40-55lety, na občasný páteční pokec u pivka, kulečníku, šipek... (jezdím domů jen na víkendy).
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 41 let, Louny
žena, 67 let, Ostrava
žena, 39 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 45 let, Frýdek-Místek
muž, 58 let, Jihlava
muž, 39 let, Plzeň