Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  34 let | Plzeň
Milé slečny :)) Až vás přestane bavit číst denně desítky nic neříkajících vzkazů, oplzlostí, nabídek a opěvování a budete chtít opravdu něco vážného a smysluplného s někým, kdo je zdravý, férový, romantický, upřímný, věrný a spolehlivý, vzpomeňte si na mě :)) Jsem bezdětný, nekuřák, bez dluhů, technického vzdělání se všeobecným přehledem. Pracovitý, stavím si baráček s výhledem na rodinný život. Žiji aktivním způsobem, výlety, plavání, volejbal, motorka, lyže. Rozdal bych se pro tu JEDINOU :))
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  54 let | Praha
Přezdívka je trosku vtipek, ale rozhodne je mi Greta sympatictejsi než nějaký automobilový fanatik. Ctim tuto planetu a snažím se mít hodnoty, které se blizi křesťanskému Desateru. Hledám asi spíše VŠ, který nežije příliš konzumnim způsobem života, do něhož radim i konzumaci zážitků jednoho za druhým, včetně prave cestování. Než se s někým sejdu, potrebuji investovat čas do poznávání přes e-mail. Dekuji.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  55 let | Praha
Z nedostatku příležitostí hledá pohledná tmavovláska, SŠ, bez závazků, pohodová, pozitivní, sympatického přítele od 53 do 65 let, který je rovněž bez závazků. PS: hledám normálního, slušného chlapa, nekuřáka, pro normální život ve dvou, případně přítele pro hezký vztah.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  54 let | Jihlava
Ahoj je mi 53 let 189 70 kg štíhlý bez zavazku hledám partnerku děkuji za odpověď přeji hezký den Milán
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  48 let | Ostrava
Už nechci být sama...
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  37 let | Nymburk
Ahoj, Ráda bych tu poznala muže, který už ví, co od života chce. Jmenuji se Lenka a je mi 36 let. Prosím odpovědi pouze s fotkou. Mám tu fotku také. Lenka
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  46 let | Ostrava
CELA SEVER MORAVA: Hledám ženu na věku a postavě nezáleží i XXL podmínka nekuřačka na trvalý vztah založený na důvěře, spolehnuti domluvě na všem důležitém já 45lety,179cm, normální postavy, krátké hnědé vlasy, nekuřák, abstinent, svobodný, bezdětný, více si napíšeme ptej se na cokoliv
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  46 let | Olomouc
Seznámení a časem vážné
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 47 let, Praha
žena, 59 let, Chrudim
žena, 43 let, Příbram

Seznamka - muži

muž, 39 let, Jihlava
muž, 29 let, České Budějovice
muž, 38 let, Ústí nad Labem