Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  43 let | Vsetín
Ahojky. Muž 43 let, hledá upřímnou, normální a bezdětnou ženu. Mám rád sport, hlavně pochoďáky a jakýkoliv pohyb. Velice rád přírodu a bydlení v přírodě. Najdu podobnou? Děkuji. Foto mejlíkem. Ahojky.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  35 let | Havířov
Ahoj Mila neznámá bez tebe mi pukne srdce chtěla bych ti dát všechno co si zasloužíš porozumění lásku úsměv pochopení věřím jsi tady tak pojďme si ten život užít udělat si ho krásnější život ve dvou je krásnější než být sám na všechno nemyslíš?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  30 let | Praha
Fotku sem dávat kvůli práci nechci, ale rád pošlu. Myslím, že stojí za to, když tomu dáš šanci.Rád o sobě povím víc, nejdříve je však třeba říct, že mou vášní je žití života naplno se zapojením všeho, co mě naplňuje.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  56 let | Brno
Ahoj. Jsem kuřák, který hledá drobnější singl kamarádku z Brna. Mezi 40-55lety, na občasný páteční pokec u pivka, kulečníku, šipek... (jezdím domů jen na víkendy).
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  30 let | Irsko
Ahoj, momentálně již několik let žiji v zahraničí, ale chybí mi člověk do života. Rád se směju, baví mě filmy, hudba, výlety... chtěl bych někoho kdo chce budovat něco nového ve dvou a někoho s kým bych sdílel hezké zážitky. :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  62 let | Zlín
ahoj...pojd na kafé či taneček...nabídka pro zadanou, která postrádá vše v naoko funkčním vztahu..tak neváhej a piš...L
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  64 let | Olomouc
Ahoj. Nabízím to, co také hledám, empatii, živ. zkušenosti, duchovno a víru v lásku v každém věku. Nerozhoduje těl. dokonalost, ale nedostatek rozumu a citu. Mám rád umění, knihy, floru i faunu. Mým cílem je opravdový, reálný vztah ve dvou. Šumperk a celá ČR.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  42 let | Ostrava
Ahoj! Těším se poznat nového človeka, se kterým se navzájem nabijem! Jaký je tvůj přístup k životu? Pracuji na sobě, stále svobodný, bez závislostí, schopný začít kdekoli/ČR, GB, DE, protože tam už působil. Děti nemám a žiji v domě se zahradou. Aktivně sportuji, vášnivě miluji rychlá auta a cyklistiku. Rád se věnuji hudbě a jazykům. Hledám štíhlou, spokojenou, pozitivní, čestnou, inspirativní partnerku co si udělá čas jako já. Přesvědčme se, že láska a atraktivita kvetou v každém věku.Tvůj Rocky
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 41 let, Louny
žena, 57 let, Plzeň
žena, 47 let, Olomouc

Seznamka - muži

muž, 43 let, Blansko
muž, 46 let, Praha
muž, 59 let, Praha