Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

žena  59 let | Ústí nad Labem
Hledám muže do nepohody, na společné cestování a toulky přírodou.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  40 let | Praha
Najdu zde ženu s vyřešenou minulostí, která má ráda kulturu, výlety, občasný sport nebo třeba jen lenošení u nějakého filmu? Hledám ženu pro vážný vztah a pro budoucí společnou cestu životem, ke které je potřeba vzájemných sympatií, porozumění, respektu, ústupků, tolerance a lásky. To vše nabízím, ale také požaduji. Pokud taková jsi, budu rád za Tvůj vzkaz. PS: Tvé jedno dítě není pro mě žádnou překážkou.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  53 let | Šumperk
Hledám spřízněnou duši někoho kdo mě bude mít rád taková jaká jsem
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  35 let | Hradec Králové
Ahoj, rád se seznámím s holkou co hledá vztah a chtěla by časem rodinu.Jsem svobodný, bez závazku, hodný, upřímný, věrný, klidný, nekuřák, koníčky-Wellnes, příroda, procházky, houbaření, zahrada, zvířata..Najdu Tě?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  44 let | Turnov
Usměvavá, upřímná hledá muže poklidné povahy, nejlépe s dospělými dětmi nebo s jedním chlapečkem či bezdětného... Mám malou dcerku. Komunikace je základ.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  49 let | Olomouc
Hledám ženu, lásku, přátelství a chci opět žít a užívat života ve dvou. Jsem upřímný, neupovídaný, věčně mladý a klidný muž, co rád vyjde do přírody, cestuje, sportuje a poznává nové věci. Zkusme to spolu třeba výletem do přírody. Petr
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  59 let | Žďár nad Sázavou
Ahoj! Hledám štíhlou nezadanou ženu, která ráda cestuje, má ráda procházky, hudbu, na pěkný trvalý a úpřimný vztah, hledám hodnou ženu, klidné povahy. Jsi tady květinko teď zjara? Ozvi se. Pa!
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  54 let | Trenčín
Hľadám partnerku pre chvíle zle i dobre s ktorou si budem rozumieť. Rád cestujem, mám rád prírodu, turistiku hory, v zime lyžovanie sauna a wellnes.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 34 let, Praha
žena, 53 let, Benešov
žena, 47 let, Kroměříž

Seznamka - muži

muž, 40 let, Plzeň
muž, 22 let, Praha
muž, 46 let, České Budějovice