Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  39 let | Zlín
Už tě nebaví ty klasické vztahy? Chceš lásku a zároveň mít i volnost? Co tak zkusit vztah s cuckoldem? Jsem hodný, stoprocentně věrný, tolerantní, (15 roků bez sëxu, neumím souložit a ani soulož nechci). Hledám ženu-hotwife (na věku až tak nezáleží) na vážný vztah, která by zvládla mít vztah bez sëxu a bude ho mít pouze s jinýma, přede mnou i o samotě. Nestyď se a ozvi se napíšeme si víc.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  59 let | Nový Jičín
Dobrý den. Rád bych touto cestou našel ženu, štíhlou-plnoštíhlou, nejlépe brunetku, může být i žena samoživitelka... Žena která má ráda procházky, kolo, kino, která ví, že život a vše krásné, co k němu patří, i ty příjemné chvíle, přece nekončí v 50-tce. Máš-li stejný názor, chceš o mě vědět více, ozvi se. Prosím odpovědi s fotem. Děkuji za pochopení.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  45 let | Praha
Pěkný den, hledám spřízněnou duši, ženu pro trvalý vztah založený na důvěře, citech, porozumění a věrnosti. Jsem nekuřák, VŠ, sportovně i kulturně založený. Zdeněk
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  42 let | Teplice
Dá se v dnešní hektické době, narazit na seznamce na někoho normálního? :-) Otázka je, co znamená normální, že :-) Tak pro každého něco jiného. Uvidím, kdo se ozve. Mě je 41 let, nekuřák, bez závazků s vyřešenou minulostí. Nechci žít minulostí, ale přítomností a myslet na společnou budoucnost. Napiš a uvidíme, zda si sedneme.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  34 let | . vybrat .
Hledám tu nejdříve kamarádku a čas ukáže dále.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  53 let | Brno
Ahoj, jmenuji se Lenka, jsem tady nová a hledám si vážný vztah.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  31 let | Kutná Hora
Najde se fajn kluk na seznámení
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  72 let | Rychnov n. Kněžnou
sš 71 letý 190 vysoký,zabezpečený,s vlasstním zázemí,bydlím ve vlastním rod. domě se zahrádkou.Jsem nekuřák domácí kutil.Pro nedostatek příležitosti hledám ženu pro navázání vztahu.Jen vážné nabídky.Všechno mám,jenom ty mně chybíš.Tel. vše uspíší.Jaro spolu.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 48 let, Praha
žena, 40 let, Písek
žena, 59 let, Brno

Seznamka - muži

muž, 46 let, Praha
muž, 38 let, Chrudim
muž, 34 let, Praha