Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  50 let | Svitavy
Hledám ženu ze Svitav na seznameni
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  48 let | Svitavy
Ráda poznám obyčejného muže s vyřešenou minulostí, který ví co chce.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  46 let | Ostrava
Nehledám zde krále seznamek,který oslní slovem.Hledám krásnou duši a chlapa od kterého vím co čekat...že tam je a mohu se spolehnout.Nejsem dokonalá ani štíhlá,jsem svá a jediné co chci ,abys mě bral takovou jaká jsem.Snad sympatická Ostravačka .Mám dobré hodnoty i když jsem spíš introvert.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  37 let | Praha
Máš pocit, že tu hledáš jehlu v kupce sena a doceníš po svém boku empatického partnera, který je pozorný, spolehlivý a dokáže naslouchat, podpořit i rozesmát? Baví mě cestování, sport, výlety za poznáním i kulturou. Rád poznám inteligentní, citově založenou, milou nekuřačku všestranných zájmů. PS: Nejsem vázán na současné místo bydliště a vzdálenost pro mě tedy není limitujícím faktorem. Odpovědi prosím s fotkou.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  52 let | Brno
Hezký den, je tu ženská, co se chce skutečně seznámit nebo si jen psát? Díky za odpověď.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  39 let | Zlín
Ahoj hledám holku na vážný vztah, které by nevadilo, že nejsem moc na sëx. Mě by jsi měla na vztah může být i mazlení ale na sëx by sis našla milence. V sëxu by jsi měla úplnou volnost. Pokud by jsi chtěla takový vztah tak napiš.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  40 let | Zlín
Pořád věřím, že láska existuje. Hledám muže, který ji bude chtít sdílet se mnou. Jsem silnější postavy, tak pokud ti to nevadí, budu se těšit na tvoji odpověď
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  29 let | Svitavy
Mohu se tu vychvalovat, shazovat.... Taky bych mohl vypsat předpoklady co mám pro protějšek, ale přijde mi to nevhodné, takže co se nejdříve poznat?
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 71 let, Opava
žena, 48 let, Praha
žena, 45 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 41 let, Kopřivnice
muž, 27 let, Most
muž, 35 let, Klatovy