Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  52 let | Brno
Hezký den, je tu ženská, co se chce skutečně seznámit nebo si jen psát? Díky za odpověď.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  39 let | Praha
Workoholička, bezdětná (z vlastní vůle). Zájmy psi (mám smečku), kultura, knihy, tanec a Sci-fi. Malá, kulatá, zdravě sebevědomá, se sebou spokojená. Hledám pouze 100% NEKUŘÁKa, kterému místo dětí stačí psí smečka a já. Nepotřebuji štramáka lázeňského, ale spolehlivého, pracovitého, usměvavého,trochu praštěného CHLAPA do 39 let,180+ cm. Nejsem sporťák (špatné koleno), ale miluji procházky. Nejsem sponzor a ani žádného nehledám. Hledám monogamní vztah, prvně přátelský,pak se uvidí.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  73 let | Šternberk
hledám muže hodného sympaťaka romantika nekuřáka čekám na tebe
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  31 let | Svitavy
Zatím hledám jen kamaráda na psaní. Čas ukáže.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  70 let | Praha
hledám pro svého kamaráda chytrou,upřímnou a se smyslem pro humor štíhlou ženu od 50-60let kamarád je pohledný,pracovitý a srandista 65let
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  50 let | Praha
Holka do nepohody. Usměvavá, upřímná, věrná. Dospělý syn říká nervy ze železa a srdce ze zlata. Jsem pro každou legraci, nesnáším lhaní.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  44 let | Praha
Ahoj všem, Mám rád cestování, sport, sluníčko, moře, kino, divadlo, relax v přírodě a dobre jídlo. Najdu někoho s podobnými zájmy
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  44 let | Praha
Hledám submisivní modelku . Měla bys něco vědět. Jsem inteligentní a vím co se sluší a patří. K ženám se chovám jako gentleman. Hledám inteligentní, pohlednou a soběstačnou slečnu, která je na veřejnosti atraktivní dámou na úrovni, ale ve skrytu duše touží být za zavřenými dveřmi poslušnou submisivní čubkou pro potěšení svého pána Pokud tě to láká zkusit na vlastní kůži s dominantním, vysokým, zabezpečeným mužem na úrovni, klidně mi napiš svoje představy a pošli fotku:
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 48 let, Praha
žena, 62 let, Praha
žena, 34 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 43 let, Děčín
muž, 27 let, Most
muž, 50 let, Tábor