Sport : Seznamka

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

Hledám někoho na elektrokolo. Kratší výlety nebo i na více dní. Je mi 68 let, bydlim v Rokycanech. Taky ráda plavu.



ŽenaBadminton 48 let Praha

TOP  17.4.2024

Ahoj, jsme parta čtyřicátníků a hledáme sympatického kolegu na pravidelnou nedělní podvečerní čtyřhru mix (Letňany 18.30 -20). Jsme mírně až více pokročilí a všichni (různě často) hrajeme s trenérem.

Ahoj, nekdo k vode, kdo se rad koupe Vek neresim

Ahoj uz se nam zas blizi leto zas nejaci kamosi k vode snami

Hledám někoho na elektrokolo. Kratší výlety nebo i na více dní. Je mi 68 let, bydlim v Rokycanech. Taky ráda plavu.

Ahoj, jsme posádka dračí lodě a hledáme nové členy a členky! Trénujeme každé úterý a čtvrtek mezi šestou až osmou večer v Hodkovičkách. Zkušenosti nejsou nutné, fyzická kondice a chuť na sobě makat rozhodně vítané. Vybavení půjčíme, takže stačí jenom přijít. Vedle tréninků a občasných závodů si občas společně zajdeme i na výlet, pivko, koncert nebo třeba bowling. Tak napiš, sezóna začíná a není na co čekat ;)

ŽenaBadminton 61 let Praha

TOP  31.3.2024

Parta 4 žen okolo 60 ráda uvítá ve svém středu hráče ... mužský prvek. Kdo ale skutečně hraje badminton.. Možnost pravidelného hraní v týdnu (nebo jako náhradníci ad hoc) 2 hodiny. Věk 60 - 65, z Prahy, kladný vztah k pohybu a nezadaní jako my (proč si dělat problémy). Zkusíme to a uvidíme jak si vzájemně vyhovujeme. Pokud ano případně možné další aktivity kolo, lyže, turistika. Tak chlapci honem pište ..Pozor nejde primárně o seznámení.

ŽenaSquash 69 let Praha

TOP  30.3.2024

Ahoj někdo na squash , případně bedmas , pinčes ... hraji pro radost . Nejlépe někdo z Prahy 4

Ahoj, hledám parťáky na kolo mtb na projížďky přes týden odpo po práci, příp. na celý den o víkendu (když nebudu na celý vik mimo Prahu), spise ze severu Prahy kvůli lepší domluvě. Máme tu jaro a počasí se snad už též umoudří na pohoda projížďky přírodou, navíc o víkendu začíná Vrkopa, tak už se jen domluvit a vyrazit;)

Ahoj milé dámy, hledám kamarádku se kterou bych ráda zatočila s kily navíc, jsi také baculka a chceš s tím něco udělat, můžeme se spolu podporovat a chodit cvičit, budu se těšit na tvoji odpověď, děkuji Jitka 40 let

ŽenaLyžování 39 let Praha

TOP  16.3.2024

Sháním spolucestující na lyžování do Itálie, středisko Aprica, prodloužený víkend 22-24/3 (3denní lyžování) nebo na Velikonoce 4denní lyžování, středisko Civetta. Organizováno cestovní kanceláří