Sport : SeznamkaMladá Boleslav

Ve zvoleném okrese jsme žádný inzerát nenašli, prohledali jsme proto navíc i kraj.

Sport : Seznamka : Středočeský kraj



Hledám partnerku na cyklovýlety do Brd. V otevřených Brdech (původní vojenský újezd) jsou zajímavé krásné lokality. Hřeben Toku s dopadovou plochou, Houpák s bunkry, zrekonstruovaný lovecký zámeček Tři Trubky, údolí Rezervy, Padrťské rybníky, meteoradar Praha, Bor, vodní nádrž Pilská.... . Můžeme vyrazit i turisticky.

Ahoj, hledám parťáka/parťačku na cyklistiku.

Ahoj, porozhlížím se po sympatickém protějšku na společné odpolední cyklo-projížďky. Jezdím cyklo-stezky a silnice 3. třídy v pohodové tempu. O víkendech možno celodenní výlety po ČR do vzdálenějších míst. Po vzájemné oboustranné dohodě možno i jiné sportovní aktivity. Nekuřák štíhlé postavy 49/180 z Kladna

Hledám pohodovou kamarádku /kamaráda na sport. Jezdím na kole, na běžkách, mám ráda pěší turistiku. Jsem z Benešova (66let).

MužTenis 44 let Kladno

TOP  17.1.2024

Ahoj. Hledam spoluhrace/cku na tenis. Moje uroven je asi mirne pokrocila. Radek

Hledám normální, pohodovou ženu na lyže do Alp, přiměřeného věku. Já 178/88/59let/VŠ, nekuřák, rozvedený, OSVČ. Nezávazné setkání před odjezdem možné.

Ahoj, hledám prima partacku/parťáka na 4denni lyzovacku Itálie - Folgarida od 2. 3. 2024, CK busem, nástup Praha, Příbram, Hořovice, Plzeň, Nýřany. Bohužel spolulyznici postupně odpadají..... Zdraví dobrá lyžařka 66 let

Zima se blíží .... Někdo z Příbramska, kdo si rád zalyžuje - sjezdovky /Alpy i naše hory/. Jana SŠ, 66 let, štíhlá

Hledam kamaráda/ kamarádku na vyjížďky na kole, ale klidně i na plavání, výlety, nebo na pivo. Život letí, kamarád mi bohužel zemřel a žena na nic z toho není . Jen rekreačne, na pohodu.