Kolo a cyklistika : Sport : 48-54 let



Rád poznám usměvavou, štíhlejší ženu pro volnočasové aktivity - hory, turistika, horské kolo, voda, procházky, výlety, poznávání zajímavých míst, později třeba i společné večery a pohodový život v páru. Děti vítány, nejsou ovšem podmínkou, na rozdíl od nadšení pro kolojízdu, přírodu a romantiku.

Rád bych poznal sportovně založenou zadanou ženu, která by měla chuť na pravidelné "tajné" společné vyjížďky na horském kole. Ideálně sever Brna. Najde se taková? Petr

Hledá se aktivní žena pro společné zážitky, nejlíp na hooodně dlouho :-)

Ahoj, hledám sportovní pohodovou kamarádku, 35-50, na občasné/pravidelné rekreační projížďky na kole. Ideálně jih Brna.

Velmi rád poznám ženu , která potřebuje změnu , nechce být sama , ráda sportuje , kolo ( bike , gravel , silnička ) i cestuje . Inteligence , tolerance , slušnost , úroveň , prostě pohodový oba naplňující vztah .Co požaduji i nabízím. PS: . Radek , VŠ, 52/180 .

Ahoj všem tady, prostě jen tak, na volný čas, na cokoliv... na vše co bude vzájemně vyhovovat oběma, třeba i na kolo a za sportem... hledám kamarádku :)

Ahoj, porozhlížím se po sympatickém protějšku na společné odpolední cyklo-projížďky. Jezdím cyklo-stezky a silnice 3. třídy v pohodové tempu. O víkendech možno celodenní výlety po ČR do vzdálenějších míst. Po vzájemné oboustranné dohodě možno i jiné sportovní aktivity. Nekuřák štíhlé postavy 49/180 z Kladna

Najde se někdo z Prahy 9 a okolí na společné vyjížďky na kole? Horské nebo trekové, v klidu a pohodě... Nehledám závodníky :-)