Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  29 let | Svitavy
Mohu se tu vychvalovat, shazovat.... Taky bych mohl vypsat předpoklady co mám pro protějšek, ale přijde mi to nevhodné, takže co se nejdříve poznat?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  51 let | Praha
Ahoj je tu příjemná žena, která má čas se seznámit? Žena ve věku 33 - 54 let, která touží být zase štastná tak jako já?.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  76 let | Slaný
Najdu toho pravého? Dana
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  41 let | Jihlava
Princezna už nejsem a bílý koně mám 2, takže se spokojím s mužem, který je více doma v archetypu krále než princátka:) Mám poměrně svobodný život na statku na Vysočině, takže pokud by tu byl někdo, kdo už taky nepracuje od-do a z města ho to víc táhne do přírody, baví ho tvorba a budování..ráda jednoho poníka poskytnu:)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  48 let | Brno
Vážené dámy, nezadané ženy ve věku 40-50....z důvodu nedostatku příležitostí a konstelací hvězd v souhvězdí Panny a Andromedy :-) hledám kámošku, partnerku pro volnočasové aktivity: sport, výlety, kultura atd. Pokud nějaká podobná kometa, která také hledá srážku letí v tomto vesmíru, nechť odkloní svou dráhu mým směrem:-) rád se s ní srazím.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  62 let | Praha
Hledám sympatie, přiměřenost a tu jiskřičku, bez které to nejde. Káva a uvidíme? Jsem zajištěný, bez závazků, nekonfliktní, vysoký, štíhlý a bez problémů. Těším se.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  39 let | Jičín
Jsem svobodná, bezdětná.Hledam spolehlivého muže pro život a který má rád filmovy svět a jel by se mnou rád v červenci na filmový festival do Karlových Varů.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  58 let | Liberec
Vyrovnaný klidný pohodář rád potká holku - ženu amputářku. která nerezignovala. Něco podnikneme.....ahoj
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 70 let, Příbram
žena, 48 let, Praha
žena, 35 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 38 let, Praha
muž, 40 let, Praha
muž, 52 let, Plzeň