Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  50 let | Ústí nad Orlicí
Hledám ženu do života a pro rodinu. Ženu, už konečně tu pravou princeznu do konce života, pro kterou je také jako pro mě smyslem života rodina. S životními zkušenostmi který ví co chce hledá vážný vztah. Jsem spolehlivý a odpovědný , hledám vztah se vším všudy.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  47 let | Brno
Nechybí mi to nehezké (končící opuštěním) a chybí mi to hezké (začínající milým slovem, obejmutím a pohlazením), co mezi mužem a ženou může dlouhodobě (ba i celoživotně) být.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  29 let | Český Těšín
Najdu milou ženu na společnou cestu životem ? Jsem úplně normální člověk a nezkazím žádnou legraci. Mezi moje zájmy patří hudba, koncerty, cestování, turistika, plavání atd. Pokud jsi ta pravá osoba kterou hledám, tak se určitě ozvi. Je mi 28, děti zatím ještě nemám a doufám že se někdy zadaří
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  19 let | Uherské Hradiště
Ahoj som mladá baba ktora rada spoznáva nové a nepoznane, rada si užívám chvíle plné vášne
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  40 let | Ostrava
Klidný pohodový chlap
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  28 let | Vyškov
Hledám někoho s kým můžu tvořit nové zážitky a vzpomínky. Nehledám nutně vztah, ale ani bych se mu nebránil. Jsem docela introvert, proto jsem si nikdy nenašel moc přátel. Ale pokud se s někým cítím dobře nemám problém se rozmluvit a otevřít. Bylo by super poznat někoho fajn, někoho kdo si se mnou pokecá, vyzkouší něco nového, podnikne nějaký výlet, zajde do kina atp. Nejsem nijak náročný :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  65 let | Přerov
Plnoštíhlá 64 černovláska hledá charakterního muže, kamaráda pro dlouhodobý vztah. Okolí Přerova. Své záležitosti mám vyřešené a ráda poznám muže který to má také tak. Společné cestování koncerty divadlo.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  62 let | Praha
Ráda bych poznala muže z Prahy a okolí, vyšší postavy, se zájmem o cestování, kulturu, přírodu, nekuřáka. Jsem rozvedená 64/170 SŠ, plnoštíhlá.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 36 let, Pardubice
žena, 59 let, Hranice
žena, 69 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 39 let, Praha
muž, 42 let, Mníšek pod Brdy
muž, 35 let, Klatovy