Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  44 let | Praha
Ahoj všem, Mám rád cestování, sport, sluníčko, moře, kino, divadlo, relax v přírodě a dobre jídlo. Najdu někoho s podobnými zájmy?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  40 let | České Budějovice
Jsem minimalista, frugalista, tak trochu libertarian. Jsem upřímný a nesnáším lež a manipulaci. Zájmy sport, turistika, cestování, seberozvoj. Pro někoho jsem divný pro někoho zajímavý, ale to už si musí každý přebrat sám :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  71 let | Louny
Ahoj.Hledam hodnou a slusnou paní,která chce ještě zažít něco hezkého.Jsem 71.let a 174 cm..Pokud budeš chtít,tak prosím napiš.Jsem z Lounska....můžeš,být že Žatce,Mostu,Chomutova a okolí.Budu se těšit na odpověď.Jsem už několik let sám...rozvedeny
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  42 let | Liberec
Rád bych poznal milou ženu. Pro společnou cestu životem.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  37 let | Brno
Rád poznám někoho fajn, kdo to má v hlavě srovnané, ví co chce a úplně nejlépe má stejně jako já rád (nejen) cestování, kulturu, přírodu, dobré jídlo a pití. Dítě, či děti nejsou překážkou, spíše naopak, sám mám malého syna.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  45 let | Olomouc
Zkouším najít tu pravou,i když se mi to zdá nemožné.Je mi už 44, žádnej sportovec,ale výletům nebo práci na zahradě se nevyhýbám, mám rád jízdu na motorce,tak by bylo dobré aby ti to nevadilo.jsem velký introvert,tak je to se mnou občas těžké ale snad je se mnou i zábava.kdyby se našla nějaká bláznivá slečna které bych se líbil,tak budu rád.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  50 let | Ostrava
Hledá se pohodová lidská samička, která ráda cestuje, umí si užít jak výlet, tak i třeba tulení u dobrého filmu..
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  42 let | Ústí nad Orlicí
Hledám kamarádku na pokec, výlety, sport,.. Jsem přátelské povahy, nezkazím žádnou srandu a jestli ti nevadí děti tak se ozvi. Když si padnem do oka, uvidíme co bude dál
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 41 let, Louny
žena, 39 let, Praha
žena, 41 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 46 let, Praha
muž, 43 let, Čáslav
muž, 39 let, Praha