Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  62 let | Opava
Hledám kamarádku z rozumné vzdálenosti od Opavy, které doma a v životě něco chybí. Občasné, diskrétní, nezávazné setkání. Napíšeme si a pak uvidíme?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  43 let | Jindřichův Hradec
Ahoj jsem svobodný bezdětný sportovní typ 44 roků. Bydlím kousek od Znojma hledám štíhlou ženu z celé ČR na seznámení výlety hrady zámky voda na motorku pokud by se našla žena, která by stála o vážný vztah rád se s ní seznámím.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  57 let | Praha
Ahoj pohodářko, tak akorát či štíhlé postavy. Rád se s Tebou seznámí 57/187cm - 90kg - SŠ optimista a nekuřák. Baví mne slunko a léto, moře, pohodové procházky přírodou, četba, poslech hudby, motorismus .... můžeš být z Prahy i Středo. kraje, severní Čechy ( ve věku cca. 50 - 62 let )
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  46 let | Opava
Hledám sympatickou, upřímnou, věrnou a veselou dívku,která miluje život se všemi nástrahami, krásami a dokáže se radovat z maličkostí. Která dokáže mít oči otevřené, i když je tma,která věří, že ke každému zámku existuje klíč a dokáže si občas uvědomit, že na dně studny není nicota,nýbrž brána k smysluplnějšímu a radostnějšímu životu. Hledám dívku,která má vůli citlivě budovat plnohodnotný rodinný vztah a je ochotna rvát se pro společné dobro a vycházet ze silného partnerství.Fotka e-mailem.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  52 let | Brno
Jsem vesela , optimistická prostě jsem jaká jsem a hledám protějšek, který mě nebude chtít měnit k obrazu svému. To bych pak už nebyla Já. Každý jsme originál a tak by to mělo zůstat a nikdo nejsme dokonalý. Prosím s fotkou , ať vím s kým mám tu čest mam ji tu taky a pokud budou sympatie odepíšu . Pokud má někdo problém fotku poslat a přijde mu to divné , tak ať to vzdá předem. Začátek je vždy o sympatiich. No a ti nevychovani skončí v koši rovnou .
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  37 let | Praha
Hledám někoho skim si budu rozumět
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  35 let | Praha
Zdravím, hledám chlapa do života =) Sympaťáka kolem 35 let se smyslem pro humor, co dokáže být oporou i podporou, věrný, komunikativní, hodný, pracovitý, pro rodinu… Co rád výletí a cestuje, ale i na pohodu doma zkoukne film… Pokud se v tom alespoň trochu vidíš, napiš Co hledám i nabízím…
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  44 let | Brno-venkov
Hledám ženu z Moravy na cestování po Česku, Evropě i dál. V případě vzájemných sympatii i na cestu společným životem. Zdenda z Tišnova.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 39 let, Praha
žena, 43 let, Příbram
žena, 57 let, Uničov

Seznamka - muži

muž, 73 let, Brno
muž, 53 let, Vsetín
muž, 47 let, Praha