Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

žena  56 let | České Budějovice
Hledám spřízněnou duši
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  55 let | Chrudim
Pokud tu je žena , která nechce žít ve stereotypu , žena která nějakými okolnostní zůstala sama může se mi ozvat , jsem muž , který od života ještě něco očekává a nechce být na to sám. Mám přátele , koníčky a vše co k životu potřebuji. hybí mi mít se komu věnovat vedle koho usínat a probouzet se , s kým mít společné plány.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  48 let | Ostrava
Hledá se báječný muž na vše hezké,jen inteligent pochopí.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  65 let | Litoměřice
Bylo by úžasné najít parťáka pro společné chvíle. Najde se tu tak odvážný muž?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  37 let | Jablonec nad Nisou
Krásný den, všem přítomným ženám a dívkám zde. Stejně tak, jako začíná jaro, tak, bych si přál vykročit do nového vztahu a života se ženou, která stejně, jako já hledá spřízněnou duši, v podobě partnera. Vztah založený na vzájemné důvěře, opoře, podpoře, upřímnosti, lásce. Jsem ze Železného Brodu, tak preferuji to samé město, nebo okolí. Ale, můžeš být odkudkoli, pokud by ti nevadila dálka. Je mi 36 let. Všem se budu snažit odpovědět. Přeji krásný a klidný den. Marek
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  54 let | Praha
Ráda poznám sympatického dlouhána (185+), který jde životem s vyřešenou minulostí, vstříc novým zážitkům, spolehlivě, s humorem, úsměvem, a bez cigarety.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  30 let | Roudnice nad Labem
ahoj najde se tu holka na seznameni je mi 30 let
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  36 let | Olomouc
Pojďme ve dvou objevovat svět (miluju moře i hory), smát se, navzájem se rozvíjet, vyrážet za sportem, kulturou a jindy jen tak popíjet víno při západu slunce a užívat si jeden druhého :) Já 36, VŠ, 185 cm, bezdětný, aktivní kluk se spoustou snů a energie. Docela jsem si máknul, díky čemuž se mi nedaří zle- mám dobou práci, kdy bydlet, čím jezdit... Vlastně mi toho moc nechybí, krom prima holky, která se nežene do pořizování dětí, a která má chuť prožívat život společně.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 44 let, Liberec
žena, 39 let, Rokycany
žena, 67 let, Ostrava

Seznamka - muži

muž, 53 let, Břeclav
muž, 53 let, Rychnov n. Kněžnou
muž, 31 let, Plzeň