Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  43 let | Kroměříž
Ahoj, obyčajný muž a hladám spriaznenú dušu.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  52 let | Praha
Už se to blíží - hledám někoho pro májovou pusu pod třešní ... dál se uvidí ... Hodně o mě v profilu (doporučuji přečíst :o)) ) ...Radši bych "veselé" seznámení než "vážné" - ale taková rubrika tu není, tak třeba jsem tu správně a i vážní uchazeči mají smysl pro humor ...
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  39 let | Olomouc
Sociologický výzkum: tak schválně debil,blbeček, a výjimka zde je též dva blbečči lhaři,podvodníci,zadaní, trollové,flustrovaní,zamindrákovaní,nevyzrálí, rejpalové co si myslí,že oni jsou nej, ti co nečtou profil, znudění, a co to mají rozehrato s XXX ženami, atd... Prej seznamka seznámit sespíše je to přehlídka tak takového fakt nechtít na nic chlapa No co už aspoň se zde člověk zasměje muž co je opravdu mužem? Vsadím vše co nemám, že zde není ani jeden muž s velkým M.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  39 let | Praha
jsem upřímná, nesnašim lez , miluju zvířata vylety do prirody ,jizdu na kole , jinak hledam vazny vztah ne jen pokec , nejsem žádná modelka proste normalni holka se smyslem pro humor a pohodu... pokud to máš stejně napiš budu ráda pokud maš zájem neboj se mě oslovit . Prosím ČTĚTE ODKUD JSEM!!!!
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  56 let | Praha
Hledá vzdělanou praktickou a vnímavou ženu přiměřeného věku , která se již dostatečně vyřádila na svém bývalém partnerovi . Hledám klidnou ženu bez kola nebo jednou za rok , pohorek , hůlek na chození do dlouhých dálek , bez pernamentky do ZOO , bez fanatické závislosti na svých dětech , vnoučatech ,kamarádech , alkoholu , tabáku a jiných návykových látkách . Uvítám občasně lyžáky , lehátko zahradní a plážové . A tím to můžeme uzavřít , dál se uvidí nebo ne .
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  32 let | Nový Jičín
Hledám někoho s kým bych si rozuměl.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  62 let | Praha
Nevím, co hledáš, ale u mě to najdeš.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  36 let | Praha
Krajina, zvířata, kytky, šutry nejen za tím rád cestuji. Přidá se někdo? Klidně zašlu návrhy cest.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 59 let, Brno
žena, 60 let, České Budějovice
žena, 55 let, Zlín

Seznamka - muži

muž, 23 let, Nymburk
muž, 33 let, Olomouc
muž, 42 let, Trutnov