Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

žena  43 let | Praha
Chlap pro rodinu, sport, zabavu, uzivani, cestovani. Proste na vse;-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  54 let | Trenčín
Hľadám partnerku pre chvíle zle i dobre s ktorou si budem rozumieť. Rád cestujem, mám rád prírodu, turistiku hory, v zime lyžovanie sauna a wellnes.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  53 let | Prostějov
Bydlím na dědině a rád poznám přítelkyni na setkávání, povídání, na výlety, a která chce také vážný vztah.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  22 let | Most
Jelikož se má začít od nuly, tak nula jsem dostatečná, dále také: -Vlastnictví auta, na kterém půlka věci nefunguje -Sympatický vzhled, kdy ženy nejčastěji vykřikují ať jim vrátím kabelku -Nálady kolísající mezi řezáním žil a pitím bělidla -Smysl pro humor, kde mi přijde vtipné i řezání novorozeně tupou pilkou -Budouci rekordman v docházce na pracák a možný notorický pobíráč sociálních dávek Víš už toho o mě , tak tedy rád pokecám
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  47 let | Klatovy
Hledám kamarádku, časem klidně víc v případě sympatií. Pokud jsi aspoň trošku normální, budu rád, když se ozveš. Prosím cca do 44 let, odkudkoliv-jsem mobilní. Děti nevadí, prosím ne baculky. Nehledám žádnou turistku, hledám jehlu v kupce, leč nemusí být ze zlata. Nebudu se tu dlouze vypisovat, pár minut u kafe předčí týdny psaní. Napiš tel. číslo do vzkazu, zavoláme si a třeba něco podniknem.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  71 let | Olomouc
69letá vdova, abstinentka, nekuřačka by ráda poznala hodného a pohodového muže okolo 70 let, abstinenta, nekuřáka, který má rád přírodu, procházky a výlety i kulturu a vše hezké, co k životu patří. Měl by být bez závazků a s vlastním zázemím. Chybí mi přítel, vlídné slovo, něžné pohlazení.Malý výlet a posezení u kávy napoví víc. Auto vítáno. Samota tíží a život rychle utíká. Budu se těšit na odpověď.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  50 let | Ústí nad Orlicí
Ahoj všem, kteří hledají, ale zatím nenašli. V běžném stereotypním životě je velmi těžké najít spřízněnou duši, která dokáže ve správný čas políbit a na druhé straně pevně podržet, když je třeba. Hledám protějšek, který ví, co chce a čeho chce v životě dosáhnout. Jsem svobodný, zajištěný, pohodář, který hledá ženu pro kterou by mohl žít.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  59 let | Pardubice
Hledám muže vzdělaného, chytrého a zabezpečeného. Drahou polovičku pro vše krásné a parťáka pro vše co život přináší. Nabízím to samé. Lásku oplácím láskou. Miluji moře, přírodu, dobré jídlo a pití….lehce sport, turistiku, líbí s emi auta, auta, ráda zajdu na hokej , motorky , F1 atd
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 67 let, Ostrava
žena, 39 let, Kladno
žena, 32 let, Ostrava

Seznamka - muži

muž, 43 let, Praha
muž, 29 let, Ostrava
muž, 38 let, Kladno