Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  54 let | Jablonec nad Nisou
Hledám kamarádku na společné výlety, návštěvy kina a divadla a společné chvíle. Jsem 54, štíhlé postavy, mám rád přírodu, turistiku, vaření a práci na zahradě.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  53 let | Praha
Hledám vážně sympatickou mladší trošku akční ženu která by ráda zkusila Ferraty /začátečník/ , taky si občas šla na in line, nebo jen pěší výlet, auto výlet, ale i do kina, muzea, za kulturou. Nehledám vrcholovou sportovkyni , ale vše jen na pohodu. Nezadanou co se postupně chce seznámit.Aktuálně můžu více přes týden. Jsem z Prahy. Prosím o fotku.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  61 let | Příbram
VŠ 61/174 by ráda poznala inteligentního muže za účelem vážného vztahu.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  59 let | Zlín
Hledám Tě :-): volný čas / víkendy - turistika, cestování, poznávání. Mám ráda přírodu, historii a umění. Hledám pohodu :-), humor a vzájemnou oporu. Jen Zlín a nejbližší okolí.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  31 let | Svitavy
Moc rád, najdu ženu, založenou pro rodinu. Mám syna v péči.. život je boj, ale stojí za to...
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  57 let | Jablonec nad Nisou
Pohodář z Jablonce, kočičák, hledá jednu dvou nohou, mladší kočku k seznámení. Velký bonus bude, když budeš kočičky chovat i doma.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  49 let | Kroměříž
Batůžek bez závazků, se smyslem pro humor a především fér jednání hledá pilota, ideálně Zlínský kraj, 46 - 56 let, není však podmínkou prozatím k občasným výletům, čas ukáže co dál...
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  43 let | Jablonec nad Nisou
Mám ráda přírodu,zvířata,výlety, cestování, ráda vyjedu v létě na festival, na chalupu s přáteli, zajdu na dobré jídlo... Baví mě bylinky a jedlé pěstování , tanec, jóga, knížky a mnoho dalšího... Pokud máš rád podobné věci, budu ráda, když se ozveš
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 40 let, Praha
žena, 56 let, Praha
žena, 51 let, Kroměříž

Seznamka - muži

muž, 44 let, Ostrava
muž, 38 let, Jičín
muž, 31 let, Praha