Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

žena  41 let | Znojmo
Jsem milá, atraktivní, vtipná a empatická žena. Hledám svého vyvoleného svobodného muže.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  36 let | Brno
Hledam normalni slecnu/pani na seznameni v okoli JMK. Nekurak, alkohol minimalne. Nemam problem prijet. Pokud neovladate cestinu neni to prekazkou (DE,EN,FR,Pl). Deti nejsou prekazkou. Specialni o me? Moje jmeno mam na celem svete pouze ja.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  36 let | Přerov
Nedávno jsem viděl na profilu jisté slečny informaci..."mám sice malá prsa, ale velké srdce"...tak jsem si řekl, že to vyzkouším....hledám takovou slečnu co má obojí...jak velká prsa, tak velké srdce...je tu taková?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  62 let | Krnov
Fakt neexistuje veselý mužský se selským rozumem alespoň ve věku 64 let, co se netlačí v bytě ve městě?A bez obav.Své bydlení mám.Pouze vážně.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  74 let | Hradec Králové
Přátelství je někdy víc než láska...... . komunikace, podobné zájmy i názory, vzajemná. podpora. I když jsme oba v důchodu , lze naplňovat život aktivitami.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  34 let | Praha
Sem muzu psat co chci, vzdyt si to ani nectete. Na zpravy nereagujete, jen se prihlasite, kouknete a odhlasite - chapu, 80 zprav denne je moc... Kdy si toho zacnete vazit ? Za 2 roky jsem mel 3 vzkazy (jen obezni maminy). Je tu normalni 30ka, ktera chce najit partnera ? Fakt uz nemam silu vymyslet super texty a lezt vam do zadku :))
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  60 let | Praha
Rád se seznámím se sympatickou ženou která si ráda užívá slasti života a má pocit že v tomto směru jí něco v současné době chybí. Jsem pohodový muž, stále aktivní a budu rád když toto budeme prožívat vše společně. Ozveš se?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  46 let | Praha
Našla by se žena, či dívka barokních tvarů pro seznámení dopisování a třeba i vice.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 45 let, Praha
žena, 49 let, Olomouc
žena, 41 let, Zlín

Seznamka - muži

muž, 74 let, Vlašim
muž, 38 let, Chrudim
muž, 44 let, Hranice