Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  43 let | Svitavy
Máš představu o svém životě..máš životní cíl, ale chybí ti k tomu ten správný parťák jako mně...Zkusme se poznat, jestli máme společnou představu a cíl..
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  31 let | Plzeň
Polyamorní. Ráda bych poznala někoho, kdo nelže, je schopnej a dělá něco se svym zivotem. Jeste jednou - kdo nelze a je schopnej. Rovnez, mel bys byt podnetove bohaty, takze prosim, mej co rict.Pokládam těžký otázky, přemejšlim o věcech a porad se posouvam. Nesportuju, necestuju, zato miluju komunitni ziti a navstevy. Řikam vždycky pravdu, jsem morální a snažim se co nejvíc věcí dělat správně z objektivního pohledu. Rostliny, zvirata, sazeni jedlejch veci. Nečekej submisivní mařku bez sebevědomí
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  51 let | Dvůr Králové n. L.
Hledám fajn holku která má ráda děti ,už nechci být sam ;-) ,mám rád přírodu plavání kolo motorku i stanováni,pohodu a smích ,jestli existuješ napiš
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  51 let | Praha
Ahoj! Jsem SŠ, 51 let, 182 cm vysoký, střední postava, bez závazků, svobodný, nekuřák a abstinent. Hledám spřízněnou duši. Ptej se, co Tě o mně zajímá. Mám rád neškodolibý humor a sám vlastní pro pobavení ostatních vymýšlím. V hudbě mám rád směr NEOROMANTISMUS = kapely Duran Duran, Camouflage, Alphaville, Roxette, Queen, Scotch, Fancy, Tears for Fears, David Guetta a Joey Mauro.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  51 let | Blansko
Hledám ženu která má ráda přírodu, rybaření i pod stanem atd.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  56 let | Beroun
Příjemný den přejí. Jsem 56 letý svobodný, veselý chlap, bez dluhů. Rád by jsem se seznámil s usměvavou ženou, do 66 let. Celá ČR.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  22 let | Zlín
Kámoši mě přemluvili at si dám inzerát :D Mám 22 let a baví mě jízda na kole, posilování, hlavně si nechci jen psát na messengeru ale trávit s Tebou čas normálně. Kdyžtak se ozvi a zajdem ven :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  51 let | Šumperk
Myslivec a sokolník z povolání, zemědělec, environ. pedagog, sympatický chlapík stále 50/179 cm, hledající pohodovou ženu pro život. Ženu do 50 roků, která by ráda sdílela společné aktivity kolem přírody, myslivosti, sokolnictví, zemědělství . Jsem muž, který hodlá začít novou etapu života kdekoliv. Být nepostradatelnou vzájemnou podporou jeden pro druhého. Nebráním se ničemu, nebráním se ani životu v ústraní nebo na samotě. Vzdálenost neni rozhodující !!!
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 46 let, Praha
žena, 40 let, Písek
žena, 59 let, Chrudim

Seznamka - muži

muž, 78 let, Neratovice
muž, 52 let, Hradec Králové
muž, 38 let, Praha