Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  47 let | Brno
Rád bych poznal svobodnou maminku, která touží stejně jako já po upřímné lásce a pro kterou slovo rodina znamená velmi mnoho. Myslím, že snad každý z nás má právo na lásku, kde si vzájemně budeme oporou a tím správným vzorem pro děti. Mám 4- letého syna, svůj byt v Šumperku a srdce plné lásky. Ozveš se?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  50 let | Praha
Hledám muže (cca 48-56/nad 185 cm) který se rád toulá přírodou, a rád poznává naši i cizou krajinu, časem třeba i na lásku. Zkrátka chlapa, kterej rád výlety, toulání, poznávání, cestování víc než gaučing. Nejlépe Praha a okolí. Vztah ke kultuře vítán ;-) Ivana 50/178 střední postavy, budu se na Tebe těšit.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  53 let | Hodonín
Hledám pohodovou a časově nezávislou ženu s vyřešenou minulostí pro turistiku nejen v CZ. Rád se toulám přírodou, jezdím na kole, cestuji za krásami světa, ale samotnému mi chybí sdílení radostí i trochu těch starostí. Bude fajn, když pro cestování umíš trochu AJ. Jsme zdráv, nekuřák, alkohol jen příležitostně. Věčný optimista co nezkazí žádnou srandu, časově nezávislý. Pro začátek nabízím své přátelství a časem i své srdce na dlani, pokud si budeme hodně rozumět :-)) Najdu tu pravou pro život?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  40 let | Opava
Ahoj hledam introvertku z okoli Opavy Ostravy moravskoslezsky kraj .ja 39let svobodny nezadany Skromny , obyčejny kluk z vesnice s výhledem na rybnik, hledá k sobě introvertku pro budování společné budoucnosti, bydlení, rodiny... Pokud máš ráda klidný život, pak jsi to právě ty, koho hledám :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  56 let | Ostrava
Prima partnerku pro krásný vztah
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  60 let | Plzeň
Hledám ženu, která mě bude mít ráda, jinak už mám všechno.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  52 let | Ostrava
Ahoj z Ostravy mám 52 let a rád bych touto cestou poznal sympatického muže ať už k trávení společného volného času tak i budování vztahu.Pojď a opět rozzáří můj úsměv pojď se společně smát i prožívat smutek neboj jen jít třeba na kolo či hory.Pojď si být vzájemnou oporou i tím jediným milencem,přítelem.Pojď si dát šanci ty a já.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  53 let | Praha
Baculky, boubelky, kdepak jste? Čím boubelatější, tím hezčí!! Hledám milou, příjemnou ženu bujných tvarů(150kg+), s kterou bych rád trávil příjemné chvíle třeba v přírodě na procházce, kavárně a vůbec všude, kam by nás naše cesty dovedly...Těším se na odpověď a případná setkání a chvíle strávené ve dvou...
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 59 let, Chrudim
žena, 65 let, Pardubice
žena, 38 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 38 let, Praha
muž, 27 let, Praha
muž, 47 let, Prostějov