Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  36 let | Hradec Králové
Rád bych touto cestou poznal usměvavou pohodářku se srdcem na pravém místě; někoho na vytvoření hezkého vztahu, založeného na vzájemné úctě, důvěře a respektu. Někoho s kým by se dalo budovat něco stabilního a plánovat společnou budoucnost. Nehledám tu vztah za každou cenu, ale kdyby to klaplo... ;-) Samozřejmě se nebráním ani novému přátelství; dobrých přátel není nikdy dost. :-) PS: Pokud tuhle seznamku nebereš aspoň trochu vážně a jen si tu krátíš čas, tak prosím ani nepiš. Děkuji. :-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  46 let | Třinec
Hledám sympatickou, upřímnou, věrnou a veselou dívku,která miluje život se všemi nástrahami, krásami a dokáže se radovat z maličkostí. Která dokáže mít oči otevřené, i když je tma,která věří, že ke každému zámku existuje klíč a dokáže si občas uvědomit, že na dně studny není nicota,nýbrž brána k smysluplnějšímu a radostnějšímu životu. Hledám dívku,která má vůli citlivě budovat plnohodnotný rodinný vztah a je ochotna rvát se pro společné dobro a vycházet ze silného partnerství.Fotka e-mailem.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  50 let | Nymburk
Jmenuji se Jiří, OSVČ, je mi 49 a tobě ať je 30 nebo 50 na tom tak nezáleží..Žiji v rd nad Kolínem, rád potkám sympatickou, příjemnou, rozumnou a pohodovou přítelkyni, ženu, pro obyčejné štěstí a společnou cestu životem..! Vždyť není nic krásnějšího než se nechat obejmout a slyšet , , jsem tu pro Tebe" Jdeš do toho ?...
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  37 let | Jindřichův Hradec
Ahoj, hledám ženu pro vážný vztah.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  39 let | Praha
Ahoj. Hledam zenu, ktera se rada smeje.Na veku, vzdelani..... nezalezi, na osobnim porozumneni a sympatiich ano. Nehledam zde dopisovani. Jen kratka schuzka osobne vse vyresi. Mas-li cas, pojd se mnou na kavu a uvidime?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  48 let | Zlín
Najdu nějakou kamarádu na kolo v okolí Zlína?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  30 let | Ostrava
Ahoj, hledám hodnou přítelkyni. Petr
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  58 let | Otrokovice
Dlouho jsem žil ve stínu....teď chci na světlo...
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 34 let, Praha
žena, 48 let, Ústí nad Orlicí
žena, 74 let, Cheb

Seznamka - muži

muž, 44 let, Praha
muž, 50 let, Praha
muž, 61 let, Domažlice