Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  65 let | Jičín
Hledám kamarádku a snad časem i něco víc....
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  35 let | Pardubice
Rád bych poznal hodné nazadané děvče, které je schopné poskytnout do vztahu věrnost, důvěru, oporu, lásku a hlavně toleranci k mým nedostatkům. Samozřejmě nabízím totéž :-) Nehledám nic nezávazného. Bylo by fajn, kdyby ses nebála přiložit ruku k dílu, třeba na chatě, ale neboj, betonovat zvládnu sám :-D Asi bych si nerozuměl s kuřáky (1-2x denně mimo domov je OK), velkými sportovci a těmi, co neposedí a lítají po světě, ale výlety po ČR mám rád. Neboj se napsat ;-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  47 let | Pardubice
Milovani není špatné, ale není to vše. Rád poznám zatím kamarádku, co z toho bude uvidíme.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  55 let | Česká Lípa
Hledám, normálního spolehlivou, pohodovvou ženu, pro vážný,nebo trvalý vztah, smyslem pro humor, která má ráda přírodu a vše co k ní patří.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  62 let | Krnov
Fakt neexistuje veselý mužský se selským rozumem alespoň ve věku 64 let, co se netlačí v bytě ve městě?A bez obav.Své bydlení mám.Pouze vážně.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  34 let | Plzeň
* ČTĚTE PROSÍM POZORNĚ * Najde se tu nějaká obyčejná, normální slečna kolem 30ti let, která má zájem o vážné seznámení ? Zdá se to nereálné, jsem tu už rok a půl a čtu jen : Jsem baculka a hledám... Jsem mamina od dvou dětí... Jsem na vozíku a ráda bych... Jsem holka krev a mlíko... Mám jedno dítě a vadu řeči... Hledáme se synem domov a potřebujeme finančně podpořit... Nevím, jaké je tu osazenstvo, ale úroveň hodně klesla. Nereagujete, neodepisujete, tak proč tu jste... Tohle se prostě nedá :))
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  43 let | Jičín
Myslel jsem, že celý život hledám Tebe, ale nejdříve jsem musel najít sebe, abych mohl být tím koho si přeješ. Svobodný, bez dětí, dluhů, se zájmem o osobní rozvoj, nekonfliktní, co hledá asi právě Tebe. Napíšeš, budu se těšit :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  51 let | Brno
Hledá se pohodová žena z Brna a okolí, která má ráda přírodu, pohyb, turistiku a vyjížďky na horském kole - a která je akční a pro každou legraci. Velký smysl pro humor vítán.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 30 let, Praha
žena, 60 let, Náchod
žena, 53 let, Benešov

Seznamka - muži

muž, 38 let, Praha
muž, 40 let, Přerov
muž, 33 let, Olomouc