Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

žena  50 let | České Budějovice
Hledám lásku.. pracuji dlouhodobě v Rakousku..Hintersoder. Ženu,která umí přijímat city,pozornost..ženu,které nebude vadit dojíždět za někým, kdo se na ní bude pokaždé těšit.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  42 let | Olomouc
Zdravím. Říká se, že se má v životě zkusit vše a tak zkusím jestli se na mě usměje štěstí a najdu zde slečnu nebo ženu. Mám normální postavu, modré oči a na krátko střižené vlasy. Jsem romantik, věrný a milující a myslím si, že mám srdce na pravém místě a proto bych se o něj rád podělil. Mám rád jízdu na kole, výlety autem a relaxovaní. P.S. V životě mám jen jedno přání a to být šťastný a darovat své srdce a žít život se vším, co přijde
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  67 let | Česká Třebová
Hodného může který má rád výlety do přírody dovoleny rodiny typ muž pro vše hezke
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  53 let | Brno-venkov
Hledáš vážné seznámení a společné bydlení, nebo jen schůzky - tajně a diskrétně? Máš ráda francouzské líbání, něžné předehry a dlouhé milování? Víš, že věk je jen číslo v nějakém dokladu, a tak ho neřeším a co ty?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  58 let | Praha
Hledám přítele, kamaráda do 64 let a nad 188 cm (zájmy cestování, příroda, turistika ), který by někdy rád trávil volný čas i na chalupě za Prahou....grilování, plavání, zahrada, táboráky...a nebo jen tak v klidu odpočívat v hezké přírodě.... Někoho, kdo je v pohodě, má vyřešenou minulost, nevytváří zbytečné problémy.....někoho, s kým by bylo hezky.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  60 let | Praha
Když tady vidím inzeráty které čekají na odpověď, říkám si že nějaká by mohla potěšit i mě. Hledám ženu se kterou nás bude bavit být spolu pro společnou přítomnost a budoucnost.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  44 let | Hradec Králové
Ahoj hodný kluk nekuřák dočasně na vozíku hledá z Hradce Králové a okolí dívku,ženu která hledá kluka na políbení pod rozkvetlím stromem:napíšeš?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  53 let | Praha
Jsem tu, abych potkal někoho milého, s kým můžeme být spolu šťastní
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 60 let, Praha
žena, 49 let, Olomouc
žena, 52 let, Brno

Seznamka - muži

muž, 49 let, Bohumín
muž, 36 let, Brno
muž, 64 let, Praha