Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  18 let | Karviná
Ahoj je mi 18 let můžem si užít spoustu radosti
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  37 let | Teplice
Stále nenacházím tu pravou slečnu na D/s vztah, která je submisivní a to ne jen v ʂȩӽu ale submisivní celou svojí duší, jemnou a křehkou bytost, co potřebuje být ochraňována náručím pevného muže, co je schopna i na úkor svého nepohodlí se postarat o pohodlí muže, která je nejšťastnější, když je muž spokojený, ta která chce být vlastněna, vedena a používána dle rozmarů Pána. Která ví, že je jen hračkou, ale ve společnosti umí být i ozdobou a princeznou i když v sobě s nějakou hračkou ....
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  46 let | Plzeň
Je tu má budoucí láska:)?...kolo, plavání a jiné fajné hejbání:)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  70 let | Rokycany
Hledám ženu se zájmem o přírodu, výlety, památky a... Zkrátka ženu, která si chce ještě užívat života.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  40 let | Holešov
Ahoj, rád se seznámím se sympatickou, veselou, usměvavou slečnou pro společné trávení volného času při sportu, kultuře nebo jen lenošení.. ...., první setkání napoví... a dál se uvidí.. :-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  44 let | Praha
Ahoj, rád poznám sympatickou, inteligentní přítelkyni s pohodovou povahou; individualistku, a ne ovci; myslím, že recipročně nabízím to samé ;) Co je mi blízko: putování, psychologie, osobní rozvoj, spiritualita, metal i elektronická hudba, čaj, bylinky, umění, horské kolo, nordic walking, fotografování, psaní textů. Hraju na různé hudební nástroje; teď mě nejvíc baví baskytara. V MBTI typologii jsem ENFP a často si porozumíme s lidmi, co jsou taky -NF- :) Klidně cca do 70 km od Prahy.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  33 let | Kladno
Sheldon hledá svou Amy a profesionální drbačku zad :D Hledám milou slečnu/ženu, která je tak trochu jako já - asociální, milá a inteligentní. Mám rád Marvel, jízdu na kole, PC hry, stolní hry, filmy/seriály, čtení, kutilství a válení :) Jsem prostý člověk, duší stále kluk. Zpočátku stydlivější, ale když poznám, že si s tebou rozumím, otevřu se :) Mám rád spíše hodné a milé typy, tímto se omlouvám choleričkám :D Kouřím Iqos
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  61 let | Zlín
Aktivity v přírodě, podle ročního období, umění, folk-country, jazz, rock, alternativní média. Zvýšená úroveň vědomí-knihy David R.Hawkins. Nepředělávat druhého k obrazu svému.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 59 let, Hranice
žena, 41 let, Praha
žena, 39 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 46 let, Zlín
muž, 42 let, Karviná
muž, 27 let, Most